OČEKUJE SE BERIĆETNO PROLEĆE U LOZNIČKOM POLJU: Uprava pojačanjima potvrđuje najviše ambicije za ovu sezonu!

Autor:

Sport

20.01.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi.

OČEKUJE SE BERIĆETNO PROLEĆE U LOZNIČKOM POLJU: Uprava pojačanjima potvrđuje najviše ambicije za ovu sezonu!

Foto: FK Podrinje Lozničko Polje

Poslednjih par sezona tim iz Lozničkog Polja nalazi se u samom vrhu Mačvanske okružne lige, ali je uvek malo falilo da se klub umeša u borbu za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Ove zime sastav Podrinja pauzu provodi na trećem mestu na tabeli, sa šest bodova zaostatka za jesenjim prvakom, što je svakako dostižno imajući u vidu da su na proleće u opticaju čak 45 boda. Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra, i od starta prelaznog roka promovisala je tri pojačanja.

Nenad Dragićević (31) prvo je zimsko pojačanje Podrinja, reč je o fudbaleru koji je protekle jeseni stigao do epiteta najboljeg strelca MOL "Jadar" sa 16 golova u dresu Sinđelića iz Lipnice. Ovo će biti njegov drugi mandar u Lozničkom Polju, prvi je trajao pet godina i za to vreme je navijače u dosta situacija obradovao golovima i maestralnim potezima.

Petar Milovanović drugi je novajlija, o njegovom dolasku ne treba puno trošiti reči. Fudbaleru koji je dokazao i pokazao svoj kvalitet u dosadašnjem periodu karijere, svojim iskustvom, ali i samom pojavom dosta će značiti celokupnom sportskom kolektivu Podrinja. 

Triling dosadašnjim promovisanih pojačanja zatvara Nikola Gavrilović, fudbaler koji je rođen u Lozničkom Polju, ali je prve golmanske veštine sticao u Beogradu. Gavrilović stiže iz OFK Žarkova, apsolutni prioritet uprave bio je da se vraćaju "domaći igrači". Još jedan dokazatelj da se u Podrinju radi na visokom nivou jeste i dolazak mladog čuvara mreže, koji je i pored mnogobrojnih ponuda, odlučio da se vrati "kući". 

Po dosadašnjim aktivnostima može se videti da je uprava Podrinja rešila da "pojuri" zaostatak za liderom, i da je cilj da se klub plasira u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 

  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading