DVA OZBILJNA POJAČANJA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Uprava kluba je odradila veliki posao njihovim dolaskom!

Autor:

Sport

20.01.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima možda i najveće pojačanje za napad na pehar.

DVA OZBILJNA POJAČANJA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Uprava kluba je odradila veliki posao njihovim dolaskom!

Foto: FK Mladi Radnik 1940 Radinac

Titulu jesenjeg prvaka u okviru Podunavske okružne lige "podelili" su Borac iz Ralje i Mladi radnik iz Radinca, prvi pratilac udaljen je četiri boda, i to su verovatno klubovi koji će na proleće voditi bitku za šampionski pehar.

Republika

Prelazni rok uprava tima iz Radinca otvorila je povratkom Jovice Dobrića, iskusnog golmana koji je već nosio dres Mladog radnika. Od promocije prvog novajlije, do danas, dogovorena su još dva pojačanja.

Drugo zimsko pojačanje u Radincu, po mnogima i najveće jeste povratak radinčana, Nikole Filipovića (22) u svoj klub. Reč je o mladom i perspektivnom fudbaleru koji je poslednjih par godina proveo nastupajući za Smederevo, proteklih šest meseci bio je član Mladog radnika iz Požarevca. Svojim znanjem i bogatim igračim iskustvom, i pored "mladog CV-ija", biće od velikog značaja za klub. 

Za sada poslednji promovisan fudbaler je Viktor Stojković (24) koji stiže iz komšijske Slobode iz Lipe, gde je igrao u okviru zonskog ranga takmičenja. Stojković je mlad i talentovan fudbaler koji ima veliki prostor za napredak. U dosadašnjoj karijeri pored tima iz Lipe, bio je i član Mladosti iz Medoševca u periodu od šest meseci. 

Po najavama iz kluba u narednim danima očekuje se promocija novih pojačanja, cilj nekadašnjeg srpskoligaša je da se za početak vrati u zonski rang takmičenja u kojem se poslednji put našao pre šest godina.

Prolećni deo prvenstva sastav iz Radinca otvara na gostovanju Crvenoj zvezdi iz Suvodola, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading