NOVI-STARI FUDBALER: Povratak Micakovića predstavljaće osveženje za defanzivnu liniju!

Autor:

Sport

20.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je postignut.

NOVI-STARI FUDBALER: Povratak Micakovića predstavljaće osveženje za defanzivnu liniju!

Foto: FK Čekmin

Cilj bivšeg člana Zone Jug za prolećni deo prvenstva je sigurno da se ekipa zadrži u aktuelnom rangu, i da se postavi određena osnova da se sastav Čekmina sledeće godine borbi za povratak u viši rang.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi desetog mesta sa bodovnim saldom na koti 23, promenjiva jesen je iza Čekmina, taman kada su fudbaleri uspevali da naprave niz trijumfa, na isti je nastavljen niz slabijih rezultata.

Što se tiče igračkog kadra, prvi novajlija bio je Jovica Mitić, dugogodišnji fudbaler Čekmina se nakon određenog perioda vraća u klub, u kojem je proveo već 17 godina. Mitić pokriva pozicije u samom napadu tima, pa je uprava rešila da drugim pojačanjem ojača defanzivnu liniju.

Nikola Micaković (29) predstavljaće osveženje za defanzivnu liniju tima, koja je protekle jeseni u ligi kapitulirala u 35 navrata. Micaković je protekle dve godine bio član Moravca (Pečenjevce), i sada se vraća u klub iz kojeg je otišao pre dve sezone.

Republika

Foto: FK Čekmin

Micaković se vraća u klub

Dobro su poznate svima partije Micakovića u dresu Čekmina, ovo će biti njegov treći mandat u klubu i bez sumnje će predstavljati veliko pojačanje za nastavak šampionata. U dosadašnjoj karijeri Nikola je bio član i Palilulca iz Niša i Moravca iz Zaplanjske Toponice.

Povratkom dva fudbalera uprava je ojačala defanzivnu i napadačku liniju, može se očekivati da se do kraja prelaznog roka dogovori saradnja i sa veznim fudbalerom koji će doprineti boljim partijama na proleće. Micakoviću i Mitiću je dobro poznat klub za koji će nastupati u nastavku prvenstva, i period prilagođavanja će biti minimalan.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading