POVRATAK SVOJOJ KUĆI: "Izbrojao" je već 17 godina, sada se nastavlja računanje!

Autor:

Sport

13.01.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast momak!

POVRATAK SVOJOJ KUĆI: "Izbrojao" je već 17 godina, sada se nastavlja računanje!

Foto: Privatna arhiva Jovice Mitića

Tri godine u nizu igrao se zonski rang u redovima Čekmina, ali sada klub igra već drugu uzastopnu sezonu u okviru Jablaničke okružne lige.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi desetog mesta sa 23 osvojena boda. Učinak od sedam trijumfa, dva remija i osam poraza dovoljan je trenutno za plasman u drugu polovinu tabele, i na proleće će cilj biti da se što pre obezbedi sigurna pozicija i da se opstanak ne dovodi u pitanje.

Proteklog leta opremu Plantaže iz Donjeg Stopanja zadužio je Jovica Mitić (34), međutim zbog povrede ovaj krilni napadač u prvom delu sezone nije istrčao na teren. Mitić je tada iz redova Čekmina otišao u opremu člana Zone Jug, međutim sada je izvršen isti transfer, samo u suprotnom smeru.

Mitić je čak 15 godina proveo u Čekminu, to je klub u kojem je napravio i prve fudbalske korake, i sada je odlučio da se vrati među staro društvo, i da pomogne da se ostvari što bolji plasman na kraju sezone. Brzonogi krilni fudbaler je za naš portal povodom povrataka u dobru poznatu sredinu poručio:

- Polusezona iza mene je za zaborav, zbog povrede nisam uspeo da nastupim za Plantažu, i iza mene je jako težak period. Odlučio sam da se vratim u Čekmin, to je klub koji smatram za svoju drugu kuću i jako sam radostan što ću opet obući njihov dres. 

Sastav Čekmina protekle jeseni u ligi mrežu rivala tresao je u 35 navrata, ali je isto toliko puta savladan i njihov golman. Dolazak Mitića će sigurno pojačati taj broj, imajući u vidu da je Jovica igrač koji je dobro upoznat sa klubom, i "leži" mu igranje u njihovom dresu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading