PLEJADA MLADIH ASOVA: Cilj za prolećni deo je da se izbori opstanak u ligi!

Autor:

Sport

02.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokić veruje u svoj tim!

PLEJADA MLADIH ASOVA: Cilj za prolećni deo je da se izbori opstanak u ligi!

Foto: FK Polet Nikinci

Sastav Milanova protekle jeseni na 17 ligaških mečeva osvojio je samo devet bodova, što je ekipu pozicioniralo na deobi 16. pozicije, koja trenutno garantuje baraž za opstanak u ligi.

Republika

Tim iz Milanova ove zime pretrpeo je određene promene što se tiče igračkog kadra, uprava kluba je tim ojačala sa mladim, perspektivnim fudbalerima, koji su željni dokazivanja i koji su spremni da iskoriste svaki minut u seniorskom fudbalu.

Omladinci Sloge iz Leskovca, i mlade nade tog kluba, u nastavku prvenstva braniće boje Milanova, iz gore pomenutnog tima stigli su Nemanja Mladenović (16) i Petar Stanojević (18) koji pokrivaju pozicije u napadu, dok Stefan Kostić odgovara zadacima u veznom redu. Matija Filipović (16), nastupao je u prethodnom periodu za Jedinstvo (Bošnjace), ali će u nastavku sezone nositi plavo-beli dres.

Serija pojačanja nastavljena je dolaskom Slobodana Stojanovića, iskusnog defanzivca koji je pored Dubočice, Vlasine i Mladog Radnika, nosio dres još nekoliko niželigaških klubova. Levi bek Željko Janković stigao je iz ekipe 10. Februar (Doljevac). 

Alfa i omega Milanova, Vladimir Đokić za naš portal povodom transfer perioda poručio je:

- Naš cilj je da pre svega sačuvamo status u okružnom rangu, sa ovim kvalitetom igračkog kadra to je i ostvarivo. Imamo jako dobar spoj mladosti i iskustva, pojačali smo tim igračima koje smo tražili, i mislim da smo spremni za proleće. Pripreme smo započeli proteklog vikenda, igrači sa trenerom vredno rade i nadam se pozitivnom ishodu na kraju sezone.

Što se tiče izlaznih transfera, ekipu Milanova napustili su Ivan Cvetković, Stefan Đorđević, Stefan Stojičić i mladi Mihajlo Cvetković. Kako se iz kluba može čuti, pregovori se vode sa još par fudbalera, ali o imenima tek kada se dogovore saradnje. 

Predstojećeg vikenda na programu je prva prijateljska utakmica u kojoj će sastav Milanova odmeriti snage sa ekipom Derbi iz Vlasa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading