KONKURENCIJA NA PROLEĆE ĆE BITI "PAKLENA": Dva mlada i talentovana golmana stigla su u Kucuru!

Autor:

Sport

01.02.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravo rivalstvo je dobro rivalstvo.

KONKURENCIJA NA PROLEĆE ĆE BITI "PAKLENA": Dva mlada i talentovana golmana stigla su u Kucuru!

Foto: FK Iskra Kucura

Sanja se u Kucuri istorijski plasman u Vojvođansku ligu, pozicija na tabeli nakon prvog dela prvenstva "osnova" je tih snova ove zime.

Republika

Uprava kluba je tokom aktuelnog zimskog prelaznog roka ojačala igrački kadar na određenim pozicijama. Redovom su dres Iskre zaduživali Damjan Grubaš, Miljan Đurđevac, Milivoj Gadžić i Đorđe Bajčić. Pripremni period je uveliko u toku, ali to nije sprečilo čelne ljude tima iz Kucure da nastave sa promocijom novajlija. 

Peto zimsko pojačanje Iskre je Vid Nedeljković (17) koji dolazi iz Hercegovca (Gajdobra). Nedeljković je već u mlađim selekcijama branio boje tima iz Kucure, i sada se vraća da pomogne prvom timu na putu ka višem rangu, reč je o mladom i perspektivnom golmanu pred kojim je sigurno svetla budućnost.

Najnovija akvizicija sportskog sektora Iskre je Filip Hromiš (22), još jedan golman koji je u dosadašnjoj karijeri imao prilike da brani boje klubova i iz Prve lige Srbije. Hromiš je ponikao u mlađim kategorijama TSC-a, kasnije se "selio" što na pozajmice, što kroz transfere u RFK Novi Sad, Mladost iz Turije, Dunav iz Prahova i Bačku. Nema sumnje da će tim iz Kucure dolaskom dva mlada i perspektivna čuvara mreže dobiti veliku širinu u izboru startne "jedinice".

U dosadašnjem toku priprema ekipa je odigrala dva prijateljska meča, i zabeležila je polovičan učinak (po jedan trijumf i poraz), već predstojećeg vikenda na programu je treći kontrolni duel. U nedelju će snage sastav Iskre odmeriti protiv Kulpina, na domaćem terenu sa početkom od 14 časova.

Prvenstvo počinje prvog vikenda meseca marta, na otvaranju prolećnog dela Iskra gostuje ekipi Napretka (Nadalj).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading