KRILNI NAPADAČ STIGAO U ŠOPIĆ: Upava je njegovim angažovanjem dobila kvalitetnog navalnog fudbalera!

Autor:

Sport

01.02.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle polusezone bio je član ekipe iz zonskog ranga.

KRILNI NAPADAČ STIGAO U ŠOPIĆ: Upava je njegovim angažovanjem dobila kvalitetnog navalnog fudbalera!

Foto: FK Šumadija Šopić

U Šopiću se ove zime "menja tim", plan za ovu sezonu je bio da se sa iskusnijim fudbalerima napadne viši rang, ali se već nakon prvog dela prvenstva jasno da će se to teško ostvariti.

Republika

Plasman Šumadije na sredinu tabele (sedmo mesto), i zaostatak za jesenjim prvakom od 15 bodova doveo je do određenih promena u igračkom kadru. Iskusniji fudbaleri dobili su čiste papire, dok je igrački kadar ojačan dolaskom Ognjena Ostojića, Ivana Fogla, Vukašina Stošića i Mladena Mitrovića.

U toku jučerašnjeg dana uprava je potvrdila novi dolazak, Nemanja Antonijević (31) nakon šest meseci provedenih u opremi ekipe Ravna Gora-Barajevo, odlučio je da promeni sredinu i zadužio je dres Šumadije za predstojeći deo sezone.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Stadion Šumadije

Antonijević je sa prošlim klubom bio član Beogradske zone, gde je sa svojim saigračima stigao do plasmana na visoku treću poziciju na tabeli. U dosadašnjoj karijeri Nemanja je bio član Beljine, Kaluđerice, Leštana, Palilulca, Voždovca, Rakovice, Mladosti iz Cvetovca, dok je u mlađim kategorijama nastupao za Crvenu zvezdu i Rad. 

Najnovije pojačanje Šumadije se odlično snalazi na krilnim pozicijama u timu, iskustva mu ne manjka, i sigurno je da će dosta pomoći tokom prolećnih mečeva. Tim iz Šopića je podmlađen u određenoj meri, i uz Antonijevića će određeni igrači imati šta da nauče, i da napreduju. 

Proteklog vikenda održana je prozivka, nakon koje su igrači po prvi put trenirali u sklopu piprema za novu polusezonu. Trener Milošević će kroz prijateljske utakmice imati prilike da vidi čime raspolaže, i do početka prvenstva, koji je zakazan za 10. mart će oformiti startnih 11.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading