CILJ JE PODMLAĐIVANJE EKIPE: Prvi zimski novajlija je promovisan u redovima Poleta!

Autor:

Sport

01.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice treneru Popovu.

CILJ JE PODMLAĐIVANJE EKIPE: Prvi zimski novajlija je promovisan u redovima Poleta!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Prelazni rok u Novim Karlovcima je odrađen planski, prvo je uprava razgovarala sa aktuelnim igračim kadrom, i pokušala je da zadrži okosnicu tima, što je u dobroj meri i uspela.

Republika

Proteklog vikenda novi šef stručnog štaba Poleta, Nikola Popov izvršio je prozivku i održan je prvi trening u okviru priprema za prolećni deo prvenstva. Prisutni su tada mogli među igračima da vide šest zimskih pojačanja, dok se na društvenim mrežama polako otkrivaju njihova imena.

Cilj uprave je pre svega bio da se izvrši podmlađivanje ekipe, i u tom smeru je odrađen aktuelni zimski prelazni rok. Osamnaestogodišnji Marko Knežević proteklih šest meseci branio je boje ekipe Sremac iz Vojke, gde je upravo trenirao pod dirigentskom palicom aktuelnom trenera Poleta, Popova, i sada će njihova saradnja biti nastavljena na novoj adresi.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Potvrđeni odlasci

Knežević je prošao mlađe kategorije Radničkog iz Nove Pazove, u pitanju je "bonus" igrač koji se najbolje snalazi na poziciji štopera i desnog beka, i sigurno će pojačati konkurenciju u Novim Karlovcima na tim mestima. 

Marko je protekle jeseni bio redovan na terenu, po prvi put u karijeri vezao je polusezonu sa konstantnim seniorskim minutima, i sigurno je da će napredak nastaviti i na novoj adresi, sa već dobro poznatim trenerom, koji je dobro upoznat u njegove sposobnosti.

Na početku priprema obelodanjena su i imena fudbalera koji su razdužili opremu Poleta, Saša Nović, Dejan Lazić i Bogdan Lukač nisu više članovi kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading