PARTIZAN "UPALIO MOTORE" MEĐU PRVIMA: Promene u igračkom kadru su minimalne, radi se u Majuru na svim poljima!

Autor:

Sport

01.02.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta bolji rezultati zabeleženi su u odnosu na prošlu sezonu.

PARTIZAN "UPALIO MOTORE" MEĐU PRVIMA: Promene u igračkom kadru su minimalne, radi se u Majuru na svim poljima!

Foto: FK Partizan Majur

Tim iz Majura prošle sezonu završio je na 14. poziciji, u jednom delu prvenstva bio je u kombinaciji za opstanak, ali je uspeo da sačuva status u ligi.

Republika

U aktuelnom prvenstvu situacija je dosta bolja, Partizan zimsku pauzu u okviru Pomoravske okružne lige provodi na devetoj poziciji sa 26 osvojenih bodova. Uprava kluba odlučila je da ojača igrački kadar na pojedinim pozicijama i da se kroz pripreme ekipa što bolje spremi za nastavak prvenstva.

Slično kao i prošle godine, sastav iz Majura je počeo pripreme među prvima, prozivka i prvi trening izvršeni su 15. januara. Po planu, prvi deo predstojećeg perioda biće uglavnom fokusiran na kondiciju, dok će od početka meseca februara krenuti i rad sa loptom. Čelni ljudi kluba zakazali su pet jakih provera, uz pomoć kojih će igrači ulaziti polako u takmičarski ritam. 

Republika

Foto: FK Partizan Majur

Pripremni period

Što se tiče promena u igračkom kadru, za sada je čiste papire dobio samo Nebojša Živaljević, i on će u nastavku sezone braniti boje Kolonije. Za sada je potvrđen samo jedan novajlija, reč je o Milanu Vujčiću.

Milan stiže iz ekipe Osaonice (Bagradan), reč je o iskusnom igraču koji igra na poziciji centralnog veznog, ali se pored toga i odlično snalazi na mestu štopera. U dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za Sinđelić iz Grabovca, Radnički iz Svilajnca, Šumadinac (Brzana), Sinđelić (Vojka) i Moravu iz Kočinog sela. Tridesetdvogodišnji fudbaler je jedan period proveo i u Kanadu, gde je nastupao za "SC Waterlo Region".

Pored priprema i prelaznog roka, radi se vredno i na renoviranju sportskog bifea, svlačionica i ekonomata, kako bi se na proleće stvorili što bolji uslovi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading