"PAMETNA" ZIMA U REDOVIMA 21. OKTOBRA: Prelazni rok je delimično završen - čeka se još jedan "bonus"!

Autor:

Sport

01.02.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremni period je u toku.

"PAMETNA" ZIMA U REDOVIMA 21. OKTOBRA: Prelazni rok je delimično završen - čeka se još jedan "bonus"!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Pojačanja

Sportski kolektiv 21. Oktobra osnovan je 2009. godine, i do ove sezone fudbalski klub je "prošarao" sva tri ranga u Kragujevcu.

Republika

Trenutno se ekipa takmiči u okviru Druge lige Kragujevca, gde zimsku pauzu provodi četvrtoj poziciji sa učinkom od pet trijumfa, uz tri remija i isto toliko poraza. Bodovni saldo na koti 18 "ostavio" je klub na sedam bodova zaostatka od drugog mesta, koje takođe daje šansu da se tim plasira u viši rang.

Ekipa je proteklog vikenda započela pripreme za novu sezonu, i tom prilikom su predstavljena i zimski pojačanja. Igrački kadar je osvežen sa pet novih imena.

Branislav Tanisavljević, legenda Jadrana i jedan od najboljih štopera gradskih liga u poslednjih par godina stigao je u redove 21. Oktobra, zajedno sa njim iz istog kluba stigao je i Sandro MIlošević, koji je na prošloj adresi bio jedan od najboljih igrača, reč je o fudbaleru koji igra na poziciji krila. Triling novajlija iz istog kluba zatvara Branislav Đorđević, prošlogodišnji kapiten trenutnog fenjeraša na tabeli, provereni defanzivac.

Republika

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Ojačani ulaze u prolećni deo

Luka Milosavljević je poslednji angažman imao u Košutnjaku, gde je protekle polusezone imao nešto slabiji učinak, ali se svi nadaju da će na novoj adresi povratiti formu i nivo na kojem je bio kada je sa krilne pozicije bio najbolji strelac lige. Milan Davidović odlučio je da napusti ekipu Pajsijevića, igrač koji igra na u veznom redu, i koji ima iskustva igranja i zonskog stepena takmičenja. 

Što se tiče daljih aktivnosti u aktuelnom prelaznom roku, uprava radi na dolasku još jednog "bonus" igrača, jer je pre par dana Vuk Milićević odlučio da karijeru nastavi u Koloniji. 

Što se tiče ostalih igrača, za sada niko nije najavio da planira odlazak, pa verovatno ih i neće biti. Kostur tima je sačuvan, a pojačanjima čelni ljudi kluba nadogradili su ekipu, i očekuje se berićetno proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading