BORBU ZA OPSTANAK POČINJU U IZMENJENOM SASTAVU: Promovisana su pojačanja u igračkom kadru, ali i novo lice na mestu trenera!

Autor:

Sport

01.02.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak zadatak ih očekuje na proleće.

BORBU ZA OPSTANAK POČINJU U IZMENJENOM SASTAVU: Promovisana su pojačanja u igračkom kadru, ali i novo lice na mestu trenera!

Foto: FK Antimon Zajača

U Zajači je odigrana polusezona ispod proseka, što je nateralo čelne ljude kluba na određene promene za vreme zimske pauze.

Republika

Sastav Antimona prvi deo sezone završio je sa učinkom od četiri trijumfa, tri remija i osam poraza, što je bilo dovoljno za plasman na 13. poziciju na tabeli, prvo mesto ispod trenutne crte za selidbu u niži rang takmičenja. Sigurna zona je trenutno udaljena četiri boda, i ekipi na proleće predstoji borba za opstanak u ligi.

Uprava je odlučila da na proleće krene sa novim šefom stručnog štaba, i odluka je pala da to bude Zoran Krstić (49), dugogodišnji fudbaler Antimona i rekorder po broju odigranih utakmica za tim iz Zajače. Krstić je gotovo celu svoju igračku karijeri proveo u klubu, i sada će sa istim nastaviti, ali ovoga puta će biti u ulozi trenera. 

Što se tiče pojačanja u igračkom kadru, Bojan Kovačević će nakon Lozničkog Polja, Jadranske Lešnice, Klubaca, Donjeg Dobrića i Loznice braniti i boje tima iz Zajače. Kovačević je izraziti napadač, ali može odgovoriti i zadacima na krilnim pozicijama.

Nakon Kovačevića promovisan je i Miloš Ignjatović, reč je o veznom fudbaleru koji ima odlično iskustvo igranja ovom stepenu takmičenja. U dosadašnjoj karijeri nastupao je u Tršiću, Lipnici i Voćnjaku. 

Do kraja prelaznog roka mogu se očekivati nove informacije po pitanju pojačanja u redovima Anitmona, primarni cilj je da se ekipa održi u okružnom rangu takmičenja, u kojem se takmiči nakon osvajanja Međuopštinske lige Jadar, leta 2022. godine.

Drugi deo sezone tim iz Zajače otvara na gostovanju u Sovljaku, ekipi Stojan Lazarac, koja je u prvom međusobnom duelu ova dva tima slavila rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading