ČETA TRENERA RAKIĆA "DOBILA" KAPITALCA: Simić je sticao iskustvo kroz zonski i srpskoligaški rang takmičenja!

Autor:

Sport

01.02.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje u redovima Omladinca.

ČETA TRENERA RAKIĆA "DOBILA" KAPITALCA: Simić je sticao iskustvo kroz zonski i srpskoligaški rang takmičenja!

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Odlično se snašao sastav Omladinca iz Bogatića protekle jeseni u okviru Međuopštinske lige Mačva, imajući u vidu da je reč o novajliji u ligi, plasman u gornji deo tabele dobija dodatno na značaju.

Republika

Uprava kluba je gotovo na svim pozicijama ojačala ekipu, a sada je stigla i potvrda pojačanja iz spostvenih redova. Posle šestomesečne pauze zbog zdravstvenih razloga, opet se u takmičarski ritam vraća iskusni čuvar mreže Dejan Dukić, koji je član tima još od februara 2019. godine.

Novo "pravo pojačanje" Omladinca je Marko Simić (19), koji je baš kao i Tomić, Čolić i Trifunović stigao iz redova komšijske Mačve iz Bogatića. Ovaj brzonogi fudbal ponikao je u nekadašnjem Sredm Dadeksu, a od 2018. godine nosi crveno-crni dres.

Simić je nakon mlađih kategorija Mačve, u istom dresu nastupao i u okviru zonskog ranga, ali i Srpske lige Zapad, ukupno je tom prilikom sakupio 26 nastupa, što je imajući u vidu njegove godine odlična brojka.

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Simić najnovije pojačanje

Period prilagođavanja Marku verovatno neće biti potreban, dres Omladinca su već zadužili fudbaleri sa kojima je nastupao u prethodnim klubovima, i sada će se oformiti isti "tim", ali na novoj adresi.

Trenutni bodovni zaostatak u odnosu na lidera iznosi deset bodova, i to će tokom proleća biti teško dostižno, imajući u vidu partije tima iz Pocerskog Dobrića. Omladinac za jesenjim vicešampionom zaostaje samo jedan bod, i sigurno je da će to biti pozicija koja će se "juriti" u nastavku sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading