"TRESE SE JUG SRBIJE": Na srpski "Old Traford" stigao je fudbaler koji je već nosio crveno-beli dres!

Autor:

Sport

01.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogato internacionalno i superligaško iskustvo sakupio je u dosadašnjoj karijeri.

"TRESE SE JUG SRBIJE": Na srpski "Old Traford" stigao je fudbaler koji je već nosio crveno-beli dres!

Foto: Starsport

Jesenji deo prvenstva ekipa Dubočice na čelu sa trenerom Dejanom Čelarom stigla je do deobe druge pozicije na tabeli, ali će od proleća tim sa novim šefom stručnog štaba "napasti" plasman u viši rang takmičenja. Uprava kluba promovisala je Marjana Živkovića na to mesto, i u dogovoru sa njim jačan je igrački kadar u aktuelnom prelaznom roku.

Republika

Na "Teatru Snova" pre nešto malo manje od sat vremena promovisan je prvi zimski novajlija, Marko Tomić (32), nakon jesenjih partija u dresu Mladosti iz Lučana, odlučio je da promeni sredinu i u nastavku sezone braniće boje Dubočice.

Reč je o iskusnom vezisti koji je u prvom delu sezone nastupio na 14 ligaških utakmica u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, pored toga u granicama Srbije branio je i boje Radničkog iz Niša, Sinđelića, Radnika iz Surdulice, Čukaričkog i Napretka iz Kruševca.  Inostranu karijeru Tomić je gradio u Žalgirisu (Litvanija), Irtiš Pavlodaru (Kazahstan), Alaškert (Jermenija), Panevezis (Litvanija)

Osvajač je Kupa u Litvaniji sa Žalgirisom (2018. godina), dok je u Jermeniji sa Alaškertom stigao do titule šampiona prvenstva u sezoni 20/21. Dolaskom Tomića, trener Živković je dobio iskusnog vezistu koji će sigurno dosta značiti u prolećnim borbama za najviši plasman. Njegovo iskustvo kako iz Superlige Srbije, tako i iz inostranstva može dosta doprineti na svim poljima.

Proteklog vikenda odigrana je i prva prijateljska utakmica, Dubočica je zabeležila poraz rezultatom 2:1 od Trajala iz Kruševca, međutim igrači tek izlaze iz prvog dela priprema, i ishod meča je svakako bio u drugom planu.

Drugi deo prvenstva Prve lige Srbije startuje 24. februara, tim iz Leskovca igra pred svojim navijačima protiv konkurenta za najviši plasman, sastav Tekstilca iz Odžaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading