VELIKI POSAO UPRAVE KLUBA: Milivojević je novi sportski direktor - stigla su i prva zimska pojačanja!

Autor:

Sport

29.01.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Voćnjaku se radi punom parom.

VELIKI POSAO UPRAVE KLUBA: Milivojević je novi sportski direktor - stigla su i prva zimska pojačanja!

Foto: FK Luk Voćnjak

Tim iz Voćnjaka zimsku pauzu u okviru Međuopštinske lige Jadar provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22. 

Republika

Učinak sastava Luka od sedam trijumfa, jednog remija i pet poraza bio je dovoljan za plasman u gornji deo tabele, ali je lider već sada na udaljenosti od 13 bodova. Cilj za drugi deo sezone je da se klub što više približi samom vrhu lige, i da bude "tvrd orah" svim rivalima. 

Prva informacija koja je stigla iz kluba jeste da je za sportskog direktora postavljen Zoran Milivojević, uspešni biznismen koji je spreman da se priključi na putu ka dizanju Luk-a na viši nivo. 

Nakon promocije novog sportskog direktora, stigle su i prve potvrde zimskih pojačanja. Za početak na zvaničnim profilima kluba objavljena su dva imena.

Aleksandar Milovanović (30) prvo je zimsko pojačanje Luk-a, reč je o veoma iskusnom fudbaleru koji je proteklih šest i po godina nosio dres Antimona iz Zajače. U dosadašnjoj karijeri Milovanović je nastupao za Borac (Kozjak), Jadar (Stupnica), Sinđelić (Lipnicu) i Osečinu, dok je sada odlučio da se vrati u klub u kojem je ponikao.

Nakon Milovanovića promovisan je i Strahinja Subotić (21) koji je u mlađim kategorijama branio boje Loznice, kasnije je nastupao za Studenac iz Gornje Koviljače, dok je prethodne tri godine igrao za Gučevo 1929. 

O ambicijama kluba za nastavak prvenstva dosta govori i podatak da su prva dva zimska pojačanja stigla iz višeg ranga, da je reč o kvalitetnim igračima koji će odmah doneti dosta novina u igru Luk-a. 

Prolećni deo prvenstva tim iz Voćnjaka otvara na gostovanju ekipi Stolice iz Krupnja, prvi duel ova dva sastava završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre bio je 2:2.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading