VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Ovog proleća navijači će imati priliku da ga vide na jednom od najlepših stadiona u zemlji!

Autor:

Sport

29.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećno momak!

VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Ovog proleća navijači će imati priliku da ga vide na jednom od najlepših stadiona u zemlji!

Foto: Privatna arhiva Njegoša Janjuševića

Tri sezone vezao je tim Loznice u Prvoj ligi Srbije, u prve dve je bio u gornjem delu tabele, ali nije uspeo da se domogne plasmana u viši rang, ali je u trećoj morao da se pomiri sa silaskom u Srpsku ligu Zapad.

Republika

Tim sa "Lagatora" zimsku pauzu u okviru srpskoligaškog karavana provodi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa 12 bodova zaostatka za jesenjim prvakom. Sastav Loznice zabeležio je u prvom delu sezone osam trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku igrački kadar ojačala je sa par fudbalera, a sada je stigla informacija iz više izvora o najnovijem pojačanju.

Njegoš Janjušević (27) nakon šest meseci provedenih u FAP-u iz Priboja, menja dres, ali ostaje u istoj ligi, i u nastavku prvenstva nosiće opremu Loznice.

Janjušević se najbolje snalazi na poziciji desnog beka, ali mu nije strano obavljanje zadataka duž cele desne strane terena. U dosadašnjoj karijeri nosio je dres Trajala, Zlatibora, BSK Borča, Borca iz Čačka, Poleta (Ljubić), Bežanije, Sevojna, Polimlja.. Jednu sezonu proveo je u Slovačkoj, gde je nastupao za Dunajka Stredu. 

Prednost Loznice u drugom delu prvenstva će svakako biti to što prva dva tima na tabeli gostuju na njihovom stadionu, pa će ekipa imati prilike da se revanšira za poraze iz prvog dela sezone.

Nastavak srpskoligaškog karvana na Zapadu zakazan je za drugu nedelju marta (9/10), prvi ligaški meč u novoj kalendarskoj godini Loznica igra na gostovanju Takovu iz Gornjeg Milanovca. Na otvaranju sezone duel ove dve ekipe završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading