NOVO POJAČANJE U ZABLAĆU: Superligaški đak spreman je za novi izazov u karijeri!

Autor:

Sport

17.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

NOVO POJAČANJE U ZABLAĆU: Superligaški đak spreman je za novi izazov u karijeri!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Prošlogodišnji šampion Zapadno-moravske zone odlično se protekle jeseni snašao u višem rangu takmičenja, a po dosadašnjim pojačanjima, očekuje još još bolji plasman na proleće.

Republika

Tim iz Zablaća zimsku pauzu u okviru Srpske lige Zapad provodi na deobi šeste pozicije sa bodovnim saldom na koti 21. Učinak fudbalera Omladinca od šest trijumfa, isto toliko poraza i tri remija bio je dovoljan za plasman u gornji deo tabele.

Prelazni rok otvoren je dovođenjem dvadesetogodišnjeg veznog fudbalera, Mladena Bernića, koji je stigao iz redova pirotskog Radničkog. Ubrzo je dogovorena saradnja i sa drugim zimskim pojačanjem.

Pavle Bogdanović (29) protekle jeseni bio je na pozajmici u opremi Radničkog iz Pirota, ali je tu nastupao kao pozajmljeni fudbaler Radničkog iz Niša. Sada je Bogdanović pred novim izazovom u karijeri, i u narednom periodu braniće boje tima iz Zablaća.

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Novo pojačanje u Zablaću

Mladi krilni napadač je u Srpskoj ligi Istok bio redovan u dresu tima sa stadiona "Dragan Nikolić", upisao je nastupe u svim utakmicama jesenjeg dela, dok je i u kupu bio jedan od startera. Za Bogdanovića su ovo bili prvi konstantni seniorski minuti, jer je pre toga bio u omladincima Reala sa Nišave.

Prolećni deo prvenstva sastav Omladinca startuje protiv Tutina pred svojim navijačima, prvi duel ova dva tima završen je remijem, bez golova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading