UPRAVA VREDNO RADI: Jačaju se sve linije tima za prolećne izazove u borbi za viši rang!

Autor:

Sport

17.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar bogatiji za još dva fudbalera.

UPRAVA VREDNO RADI: Jačaju se sve linije tima za prolećne izazove u borbi za viši rang!

Foto: FK Polet Nikinci

Sastav Male Bosne 2015 nakon jesenjeg dela Gradske lige Subotice drži treće mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova, zaostatak za liderom je samo tri boda.

Republika

Učinak od šest trijumfa jednog remija i tri poraza stavio je klub u grupu kandidata za plasman u viši rang takmičenja, mladi sportski kolektiv Male Bosne uveliko se priprema za prolećne izazove. Prvo zimsko pojačanje bio je Dejan Kekezović, a ovih dana promovisana su još dva fudbalera.

Drugi novajlija u dresu Male Bosne je Stojan Mijić (29) reč je o igraču koji igra na poziciji golmana, i koji je proteklu kalendarsku godinu proveo van fudbala. Mijić je upravo poslednji anagžman imao u ekipi za koju će nastupati u drugom delu aktuelne sezone, a pored toga nosio je i opremu Kunbaje, Đurđina i Bačke 1901.

Trener će na proleće na raspolaganju imati i Srđana Rajića (33), radi se o fudbaleru koji je proteklog leta zadužio opremu Male Bosne, ali je zbog povrede bio van tima proteklih šest meseci. Rajić igra na poziciji napadača, veruje se da će dosta doprineti po pitanju efikasnosti pred golom rivala. U dosadašnjoj karijeri Srđan je branio boje Udarnika (Višnjevac), Radničkog 1905, Tavankuta, Alekse Šantića i Bačke 1901.

Uprava kluba je pre par dana odredila i tok pripremnog perioda, isti počinje 4. februara, a do početka prvenstva zakazane su i kontrolne utakmice. Što se tiče odlazaka, za sada niko nije najavio da će promeniti sredinu, a novih pojačanja do početka priprema će sigurno biti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading