IZ ORLOVA MEĐU ZMAJEVE: Crveno-beli dres je nosio pet godina, ali je sada došlo vreme za promenu sredine!

Autor:

Sport

17.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek će pokazati svoj talenat.

IZ ORLOVA MEĐU ZMAJEVE: Crveno-beli dres je nosio pet godina, ali je sada došlo vreme za promenu sredine!

Foto: Starsport

TC Stadion - Dom fudbalera Voždovca

"Prošarao" je sastav Sinđelića iz Beograda lige u poslednjih par godina, bio je član drugog ranga takmičenja u našoj zemlji, ali je određen period proveo i u zoni, trenutno se ekipa takmiči u Srpskoj ligi Beograd.

Republika

Zimsku pauzu crveno-beli provode na 11. poziciji sa 15 osvojenih bodova, učinak od četiri trijumfa, tri remija i osam porazao "gurnuo" je klub u prolećnu borbu za opstanak. Cilj Sinđelića za drugi deo sezone svakako će biti da se što pre i matematički obezbedi igranje aktuelnog ranga i sledeće takmičarske godine, ali u tim borbama će ekipa ući u nešto izmenjenom sastavu.

Milan Kolarević (19) proteklih pet godina nosio je crveno-beli dres, prošao je omladinsku školu Sinđelića, i stigao je do prvog tima, gde je protekle jeseni bio neizostavan član postave. Odlične partije mladog fudbalera nisu ostale nezapažene, pa je stigao i do nastupa za reprezentaciju Beograda.

Kolarević može podjednako dobro odgovoriti zadacima na mestu iza napadača, ali i levog krila, gde se po nekim statistikama i najbolje oseća. Prve fudbalske korake Milan je napravio u Koloniji iz Smederevske Palanke, odakle je otišao u Jasenicu 2017, gde je nakon godinu dana leta 2019. godine stigao u Beograd. 

Uprava Sinđelića potvrdila je da je Kolarević dogovorio lične uslove sa Voždovcem, i da će predstojećeg proleta braniti boje tima sa stadiona na krovu tržnog centra. Milan je primer pravog, odlučnog rada i posvećenosti klubu i radu u mlađim kategorijama u redovima crveno-belih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading