RADNO U PUHOVU: Uprava kluba je već promovisala pet novih fudbalera!

Autor:

Sport

29.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se uskoro i početak priprema za nastavak prvenstva.

RADNO U PUHOVU: Uprava kluba je već promovisala pet novih fudbalera!

Foto: FK Polet Nikinci

Promenjiva forma tima iz Puhova dovela je klub u situaciju da se plasira u donji deo tabele, i da postoji mogućnost da se nađe u kombinaciji za opstanak u ligi.

Republika

Sastav Jedinstva sa učinkom od četiri trijumfa, dva remija i devet poraza zimuje na deobi 11. pozicije na tabeli sa 14 osvojenih bodova. Nisu uspeli fudbaleri tokom jesenjeg dela da pronađu pravu formu, i nije bilo dobrih rezultata u kontinuitetu.

Uprava kluba je odlučila da ojača igrački kadar za nastavak prvenstva, i već je promovisala pet zimskih novajlija. Prelazni rok u Puhovu otvoren je dolaskom mladog Jovana Tajsića, koji je prošle sezone nastupao za Ovčar iz Markovice, nakon njega stigao je vezni fudbaler Željko Miletić iz redova Morave (Mojsinje).

Serija dolazaka nastavljena je promocijom Andrije Olujića, mladog, ali i dobro iskusnog odbrambenog igrača, koji je celokupnu seniorsku karijeru proveo u Gorušici iz Viče, dok je u mlašim kategorijama bio član Guče. Četvrti novajlija je Aleksandar Stašić, koji dolazi iz Jelice (Goračići), i on pokriva poziciju pleja.

Za sada poslednji promovisani novajlija je Bojan Tomašević (17), koji je prošao sve mlađe kategorije škole fudbala Čačak 94, i sada će prve seniorske minute u karijeri upisati u opremi Jedinstva. 

Po trenutnom bodovnom saldu ekipa u ligi, sastav Jedinstva se nalazi na šest bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja, i na proleće će primarni cilj biti što više osvojenih bodova, i plasman u "mirnu luku".

Do kraja transfer perioda može se očekivati još novih lica u igračkom kadru kluba iz Puhoova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading