DUGOGODIŠNJA ŽELJA UPRAVE JE NAPOKON TU: Miletić će na proleće nositi dres Juniora!

Autor:

Sport

28.01.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema čekanja..

DUGOGODIŠNJA ŽELJA UPRAVE JE NAPOKON TU: Miletić će na proleće nositi dres Juniora!

Foto: FK Junior Novo Naselje

Treće pojačanje

Jesenji prvak Kolubarske okružne lige ozbiljno se priprema  za nastavak prvenstva, cilj u redovima Juniora jeste da se zadrži prvo mesto, i da se izbori plasman u zonski rang takmičenja.

Republika

Uprava kluba je odlučila da igrački kadar ojača na pojedinim pozicijama, kako bi se na proleće pružile što bolje partije. Prelazni rok u Novom Naselju otvoren je dolaskom Marka Popovića, nakon njega stigao je njegov imenjak, Jović, i sada je došlo do promocije trećeg zimskog pojačanja. 

Nemanja Miletić - Bosanac (23), najnovije je pojačanje Juniora. Od dolaska nove uprave u Novom Selu, gotovo u svakom prelaznom roku javljala se želja da se popularni "Boske" priključi timu, sam fudbaler je dao obećanje da će doći vreme kada će zadužiti opremu, i sada se to i desilo.

Miletić može odgovoriti zadacima na više pozicija u napadu, prve fudbalske korake napravio je na "Grabovici", gde je trenirao u školi fudbala Šampion. Poslednji angažman imao je u Osečini, a u dosadašnjoj karijeri je bio i član Radničkog iz Valjeva i OFK Divca. 

Republika

Foto: FK Junior Novo Naselje

Današnji sastanak

Danas je održan prvi sastanak u ovoj kalendarskoj godini, isti je protekao u sjajnom raspoloženju. Početak priprema prvog tima zakazan je za 30. januar, u sklopu priprema ekipa će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, o kojima će biti reči u predstojećem periodu.

Zimsku pauzu sastav Juniora provodi sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, drugi deo prvenstva tim iz Novog Naselja otvara protiv sastava Dimitrije Tucovića, pred svojim navijačima. Prvi duel ove dve ekipe završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading