BIVŠI IGRAČ OFK-A IMA NOVI KLUB: Veliko pojačanje za nastavak prvenstva zvanično je predstavljeno!

Autor:

Sport

03.02.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

BIVŠI IGRAČ OFK-A IMA NOVI KLUB: Veliko pojačanje za nastavak prvenstva zvanično je predstavljeno!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Novo pojačanje

U Novom Selu zima prolazi na "mirnom" osmom mestu Raške okružne lige, ali imajući u vidu da je reč o bivšem zonašu, svakako nije pozicija koja može zadovoljiti apetite kluba.

Republika

U dosadašnjem transfer periodu, kvartet novajlija je promovisan u opremi Omladinca. Redom su pristizali Stefan Pantelić, Boban Atanasković, Stefan Tanasković i Marko Milenković. 

Pre par sati stigla je potvrda novog pojačanja, reč je o Đorđu Županjcu (27), fudbaleru koji podjednako dobro može odgovoriti zadacima na poziciji levog beka, kao i na mestu krila. Županjac u Novo Selu stiže iz redova Mladosti (Vrdila), ali je uglavnom u dosadašnjoj karijeri nastupao za klubove iz višeg ranga.

Branio je boje wsloge iz Kraljeva, OFK Beograda, Karađorđa.. Protekle sezone u okviru Raške okružne lige zabeležio je 23 nastupa i sakupio je 1979 minuta, tom prilikom je zatresao mrežu u pet navrata. U aktuelnom prvenstvu upisao je deset utakmica i jedan pogodak. 

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Raspored prijateljskih utakmica

Dosadašnja karijera pokazuje da je Đorđe iskusan fudbaler, partijama u Srpskoj ligi Beograda, Kupu Srbije, Šumadijsko-raškoj zoni, pokazao je da po kvalitetu može da odgovori i zadacima iz dosta jačih rangova takmičenja. 

Čelni ljudi Omladinca već par puta pokušavali su da dogovore saradnju, ali do ovog prelaznog roka nisu imali sreće da se sve kockice poklope, međutim sada je na obostrano zadovoljstvo sve dogovoreno. 

Prozivka i prvi trening u Novom Selu zakazani su za četvrti februrar (sutra), sa početkom od 17 časova. Već su dogovorene i pet kontrolne utakmice, prva je sledećeg vikenda kada će tim Omladinca ugostiti sastav Belih Orlova iz Tobolca.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading