POJAČANJE U POHODU ZA VIŠI RANG: Iskusni defanzivac prva je zimska akvizicija uprave!

Autor:

Sport

03.02.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je zvanično otvoren u Burovu.

POJAČANJE U POHODU ZA VIŠI RANG: Iskusni defanzivac prva je zimska akvizicija uprave!

Foto: Privatna arhiva

Prva opštinska liga Lazarevca "aktivirana" je opet nakon četiri sezone i nakon jesenjeg dela prvenstva, po stanju na tabeli četiri tima boriće se za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu sastav OFK Burova provodi na deobi druge pozicije, sa 17 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa, dva remija i isto toliko poraza bio je "dovoljan" za četiri boda zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka.

Ništa i dalje nije izgubljeno, na proleće su u opticaju 27 boda, što znači da će svi pokušati da se u aktuelnom zimskom prelaznom roku što bolje pojačaju, i da u drugom delu sezone krenu u "juriš" na bodove.

Prvi zimski novajlija u Burovu je Radojko Paunović (37), iskusni fudbaler koji pokriva sve pozicije u zadnjoj liniji tima, a može odgovoriti i zadacima na sredini terena. Paunović je protekle dve i po godine bio član Petke, gde je bio jedan od glavnih igrača.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Paunović na novoj adresi

Paunović je za naš portal povodom dolaska u redove Burova poručio:

- Poznajem gotovo sve momke koji su u klubu, trenutno smo tek na početku priprema, vredno radimo kako bi se što bolje spremili za nastavak sezone. Očekujem dobre rezultate u našu korist, i nadam se da ćemo ispuniti cilj koji je klub zacrtao za prolećni deo šampionata. 

Radojko je prve ozbiljnije fudbalske korake napravio u Rudaru (Zeoke), kasnije je bio član TEK Sloge (Veliki Crljeni), Bistrice i Mladog Borca (Županjac). Njegov dolazak u Burovo potvrdio je visoke ambicije kluba za nastavak prvenstva, sigurno je da će dosta značiti njegovo iskustvo novim saigračima.

BONUS VIDEO: 


  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading