PO PREPORUCI BIVŠEG TRENERA: Ilić je ovim transferom napravio iskorak u karijeri!

Autor:

Sport

03.02.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sutra će trener moći da ga vidi na kontrolnoj utakmici.

PO PREPORUCI BIVŠEG TRENERA: Ilić je ovim transferom napravio iskorak u karijeri!

Foto: FK Lemind 1953

Odlična polusezona je iza ekipe Leminda u okviru Jablaničke okružne lige, uprava kluba je odlučila da tokom ove zime ne menja u većoj meri igrački kadar, i da tim ojača samo na mestima na kojima je to stvarno potrebno.

Republika

Predsednik Nenad Krstić sa svojim saradnicima u proteklom periodu dogovorio je saradnju sa tri nova fudbalera, redom su u dres tima iz Leskovca stizali Strahinja Mitić, Nikola Petrović i Nikola Ilić. U toku jučerašnjeg dana promovisan je i četvrti zimski novajlija.

Po preporuci aktuelnom trenera Turekovca, bivšeg šefa stručnog štaba Jašunje, Aleksandra Boce Kirova, čelni ljudi kluba stupili su u pregovore i iste su uspešni završili sa Nemanjom Ilićem (19).

Kontaktirali smo Ilića koji je rado pristao da za naš portal da kratak komentar povodom transfera:

- Jako mi je drago što sam stigao u Lemind, klub koji ima visoke ambicije i koji se takmiči u okružnoj ligi. Imajući u vidu da sam nastupao u pretklom periodu u nižem rangu, ovo je moj dobar korak u karijeri. Hteo bih da se zahvalim svom bivšem treneru, Aleksandru na preporuci i pomoći prilikom promene kluba.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Prva nedelja priprema

Nemanju krasi prodornost i solidan centaršut, osim na poziciji desnog beka on se odlično snalazi i na mestu krila, ali i levog beka. Ilić je mlad fudbaler, željan dokazivanja i napretka, i u Lemindu će imati dobre uslove da unapredi svoju igru, i da napreduje u daljoj karijeri. 

Protekle nedelje započete su pripreme, šef stručnog štaba Zoran Nikolić i predsednik Nenad Krstić pojavili su se sa 22 fudbalera, uz četiri opravdano odsutna. Već sutra nas očekuje prvi prijateljski meč, Lemind će ugostiti sastav Jedinstva (Bošnjace).

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading