IZDANAK OMALDINSKE ŠKOLE CRVENE ZVEZDE NA NOVOJ ADRESI: Mladi defanzivac biće bitna karika u borbi za najviši plasman!

Autor:

Sport

05.02.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

IZDANAK OMALDINSKE ŠKOLE CRVENE ZVEZDE NA NOVOJ ADRESI: Mladi defanzivac biće bitna karika u borbi za najviši plasman!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Prvi deo jesenje polusezone bio je za zaborav u redovima tima iz Baćevca, ali su rezultati do odlaska na zimsku pauzu bili dosta bolji, što je dovelo do plasmana na deobu četvrte pozicije na tabeli.

Republika

Baćevčani su na poslednjih deset ligaških utamica zabeležili devet trijumfa i samo jedan poraz, i to je dovelo do situacije da se klub bori za sam vrh tabele, i novi plasman u viši rang takmičenja. Uprava kluba je ove zime isplanirala transfer period, i već su promovisana određena pojačanja.

Prelazni rok otvoren je dolaskom Uroša Ivkovića, vratio se u Baćevac Balša Dabetić, a sada je stigla potvrda novog zimskog pojačanja.

Aleksa Rašković (23) proteklu kalendarsku godinu proveo je u opremi BASK TEK-a, gde se takmičio u okviru Srpske lige Beograd, i sada je odlučio da promeni sredinu, u nastavku sezone braniće boje BSK-a iz Baćevca.

Republika

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Ozbiljan tim se sklapa u Baćevcu

Rašković igra na poziciji štopera, protekle jeseni bio je redovan član postave kako u ligi, tako i u kup takmičenju. Što se tiče dosadašnje karijere, pre BASK-a nastupao je za Ušće (Novi Beograd), IMT, Internacional, Brodarac, 011, dok je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde.

Pre par dana predsednik kluba Slobodan Stanimirović najavio je da uprava traži pojačanje na poziciji štopera, i da bi bilo odlično da to bude fudbaler koji ima status "bonusa". Strpljenje u redovima BSK-a se isplatilo, Rašković je mlad centralni defanzivac, koji će sigurno dosta doprineti igri tima iz Baćevca. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading