MLADOST "PALI MOTORE" ZA NASTAVAK SEZONE: Uz minimalne promene u igračkom kadru otvorene su pripreme!

Autor:

Sport

05.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazaka nije bilo.

MLADOST "PALI MOTORE" ZA NASTAVAK SEZONE: Uz minimalne promene u igračkom kadru otvorene su pripreme!

Foto: FK Mladost Buđanovci

U Buđanovcima se u poslednjih par sezona igra fudbal "vredan" plasmana na sredinu tabele Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), što je aktuelno i ove takmičarske godine.

Republika

Sastav Mladosti protekle jeseni zabeležio je šest trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi, što je bilo dovoljno za plasman na deobu sedme pozicije na tabeli. Bodovni saldo na koti 19 pozicionirao je tim na sredinu lige, zaostatak za trećeplasiranim klubom je samo četiri boda.

Ekipa je u poslednjih pet kola jesenjeg dela zabeležila četiri trijumfa i jedan poraz, što je u velikoj meri popravilo plasman na tabeli. Po rezultatima ostalih timova u ligi, Mladost je bliža borbi za gornji deo tabele, nego donjem domu, što posebno raduje sve u klubu.

Proteklog vikenda nakon skoro tri meseca odmora fudbaleri Mladosti započeli su pripreme za prolećni deo sezone, prvom treningu prisustvovalo je deset domaćih igrača, dok se u narednom periodu očekuje dolazak ostalih.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Teren u Buđanovcima

Tom prilikom promovisan je i novi-stari igrač, lucidni Blagoje Stjepanović se nakon šest meseci u Batajnici vratio u sastav Mladosti. Ovaj dvadesetpetogodišnji fudbaler je veći deo svoje karijere proveo u Buđanovcima, i sada će nastaviti karijeru u dobro poznatom dresu.

Što se tiče odlazaka, za sada nema odlazaka, i svi se u klubu nadaju da če tako i ostati. Do početka prvenstva ekipa će brusiti formu kroz prijateljske utakmice, i njihov raspored će se znati u narednim danima.

Sastav Mladosti drugi deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv Planinca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading