PROMENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Bio je na pragu jesenjeg prvaka, ali je ipak stigao u redove vicešampiona!

Autor:

Sport

05.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer vrteška.

PROMENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Bio je na pragu jesenjeg prvaka, ali je ipak stigao u redove vicešampiona!

Foto: Privatna arhiva Matije Tomovića

Dobro je poznata floskula među fudbalskim simaptizerima da je transfer period "živa stvar" i da se nekada sve promeni u poslednjim trenucima.

Republika

Mladi defanzivni vezista, Matija Tomović tokom prvog dela sezone branio je boje Omladinca u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište. Tokom jesenjeg dela Tomović je i pored nešto defanzivnije orijentacije uspeo da šest puta asistira za gol svoje ekipe, dok se jednom i sam upisao u listu strelaca.

Nakon šest meseci u Ravnom Topolovcu, Tomović je odlučio da je vreme za promenu sredine, bilo je priče da će se vratiti u svoj bivši klub, Zadrugar iz Lazareva, ali se u poslednjem trenutku sve okrenulo. Matija će karijeru nastaviti u OFK Gradnulici, koja će tokom proleća voditi veliku bitku upravo sa timom iz Lazareva za plasman u PFL Zrenjanin. 

Matija je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Otišao sam u Gradnulicu, zbog činjenice da je klub sastavljen od mladih i talentovanih igrača, uz sjajnog trenera Danila Bjelicu. Mislim da su četiri boda zaostatka u odnosu na lidera dostižna, pogotovo što imamo utakmicu sa Zadrugarom kod kuće, i siguran sam da možemo do titule i plasmana u Područnu ligu.

Tomović je u dosadašnjoj karijeri pored tima iz Lazarevca i Ravnog Topolovca nastupao i za Omladinac FAM (Botoš), Radnički iz Zrenjanina i Bečerek 023. Period prilagođavanja Mateji gotovo da neće biti potreban, dobro je upoznat sa ligom i uslovima, kao i klubovima, i sigurno je da će dosta značiti u borbi za najviši plasman.

Popović će priliku za debi imati 17. marta kada će Gradnulica gostovati ekipi Mladosti (Belo Blato), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading