"TABANCI" PO NAVICI: "Transfer bomba" o kojoj će se pričati - strelac preko 150 golova stigao je u svoj rodni grad!

Autor:

Sport

06.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored ponuda mnogih klubova, odabrao je svoje rodno mesto.

"TABANCI" PO NAVICI: "Transfer bomba" o kojoj će se pričati - strelac preko 150 golova stigao je u svoj rodni grad!

Foto: GFK Tabane Jagodina

"Transfer bomba"

Boriće se ekipa Tabana iz Jagodine ove sezone za najviši plasman u okviru Pomoravske okružne lige i za priliku da se klub sledeće takmičarske godine takmiči u okviru zonskog stepena takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi druge pozicije na tabeli, sa samo dva boda zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka. Prvi deo sezone završen je sa učinkom od 11 trijumfa, četiri remija i dva poraza, što je dovelo do 37 osvojenih bodova. 

Uprava kluba je u prethodnih par dana promovisala kvartet zimskih novajlija, redom su opremu Tabana zaduživali Ilija Dinić, Milan Maksimović, Mateja Milić i Andrija Milošević. U toku jučerašnjeg dana odjeknula je prava "transfer bomba".

Filip Knežević (31) dogovorio je sve uslove sa čelnim ljudima kluba, i od juče je i zvanično član Tabanaca. Reč je o fudbaleru koji je prošao mlađe kategorije Jagodine, zatim je kroz seniorsku karijeru zabeležio preko 500 nastupa, postigavši oko 150 golova.

Knežević je u dosadašnjoj karijeri nastupao u zonskom, ali i srpskoligaškom stepenu takmičenja. Branio je boje Trgovačkog, Rebmasa iz Resavice, Sloge iz Despotovca, Orlova iz Jasenova, Bratstva iz Međureča, dok je proteklu polusezone proveo u Levaču iz Rekovca. 

Ove zime Filip je bio zanimljiv mnogim klubovima iz okruga, i možemo slobodno reći da je bio jedan od traženijih igrača, ali je on izabrao da karijeru nastavi u svom rodnom gradu, i da bude deo tima koji će izboriti plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading