"TRANSFER BOMBA": Prošle sezone je bio veliki rival u borbi za pehar, sada je promovisan kao najveće zimsko pojačanje!

Autor:

Sport

06.02.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

"TRANSFER BOMBA": Prošle sezone je bio veliki rival u borbi za pehar, sada je promovisan kao najveće zimsko pojačanje!

Foto: FK Napredak Banatska Topola

Provereni štoper

Nakon skoro 20 godina u Banatskoj Topoli se opet igra Područna liga, ove zime sastav Napretka pauzu provodi na devetoj poziciji na tabeli sa bodovnim saldom na koti 22.

Republika

Cilj u drugom delu sezone će biti da se tim što bolje plasira na tabeli, i da se ne dovodi u pitanje članstvo u ligi za narednu takmičarsku godinu. Uprava kluba je u dosadašnjem transfer periodu promenila igrački kadar u određenoj meri.

Goran Grujić, Miloš Labus, Aleksandar Prokin, Žarko Kebić i Aleksandar Veselić dosadašnja su zimska pojačanja Napretka. Od proleća u Banatskoj Topoli, barem u svojstvu domaćina neće biti Stanislav Todorov i Stefan Rajtarov. 

Nikola Eremić (26) proteklih godinu dana nosio je dres jedinstva iz Novog Bečeja, u tom klubu je bio kapiten, i prošle sezone vodio je veliku bitku upravo sa Napretkom za plasman u viši rang takmičenja. U aktuelnom zimskom prelaznom roku situacija se promenila, Eremić i tim iz Banatske Topole u drugom delu prvenstva nastupaće "pod istim bojama".

Republika

Foto: FK Napredak Banatska Topola

Teren u Banatskoj Topoli

Šesti zimski novajlija najbolje se snalazi na poziciji centralnog beka, stiže kao veliko pojačanje i njegov kvalitet će dosta značiti u nastavku prvenstva sastavu Napretka. Nikola je u dosadašnjoj karijeri u par navrata branio boje Jedinstva (Novi Bečej) i 2. Oktobra (Kumane), dok je određen period proveo i u timu iz Bočara.

Sa svojim sada već bivšim saigračima protekle jeseni stigao je do plasmana na deobu pete pozicije, sada će proleće započeti sa novim klubom na devetom mestu, ali to za njega neće predstavljati nikakav problem.

Proteklog vikenda Napredak je odigrao prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, u Novim Kozarcima odmerili su snage sa Slobodom, i utakmica je završena bez golova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading