JESENJI PRVAK JAČA SVOJE REDOVE: Dva iskusna fudbalera za nastavak šampionskih ambicija!

Autor:

Sport

06.02.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se taj plasman u viši rang već duže vreme!

JESENJI PRVAK JAČA SVOJE REDOVE: Dva iskusna fudbalera za nastavak šampionskih ambicija!

Foto: FK Stig Crljenac

Prošlogodišnji vicešampion Opštinske lige Malo Crniće u aktuelnoj sezoni napravio je korak više, i trenutno se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli.

Republika

Sastav Stiga nakon deset odigranih utakmica sa učinkom od osam trijumfa i dva poraza stigao je do titule jesenjeg prvaka lige. Bodovni saldo na koti 24 "stvorio" je prednost od jednog boda u odnosu na prvog pratioca, i verovatno najvećeg prolećnog konkurenta za šampionski pehar. 

Uprava kluba odlučila je da ojača igrački kadar u aktuelnom zimskom prelaznom roku, i da na proleće još jače krene u pohod na plasman u viši rang takmičenja.

Prvo pojačanje "Sokolova" je Dragan Milenković (26), fudbaler koji se vraća u klub kako bi sa svojim drugarima stigao do plasmana u viši rang takmičenja. Reč je o igraču koji je velika radilica na terenu, njegov temperament je svima poznat, kao i neustrašive partije. Milenković je proteklih šest meseci nastupao za Slogu iz Velikog Sela u okviru okružne lige.

Iskusni Nenad Stanisavljević (33) u dosadašnjoj karijeri branio je boje mnogih klubova, ali je najveći trag ostavio upravo u Crljencu, gde je sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio Stig duži vremenski period. U proteklom periodu nije mogao da pomogne svojim saigračima partijama na terenu, jer ga je povreda odvojila od istog, ali je sada došlo vreme za povratak. Po najnovijim rezultatima, trener Branko Savić će od starta prolećnog dela na raspolaganju imati i Stanisavljevića. 

Što se tiče odlazaka, već je svima poznato da je Dejan Pavlović otišao u svoj matični klub iz Velikog Popovca, ali je uprava potvrdila i da je opremu razdužio Jovan Lazarević, koji će od proleća braniti boje Intergrala iz Blatuše.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading