PRIPREME SU POČELE: Stiglo je i pojačanje iz zonskog stepena takmičenja!

Autor:

Sport

06.02.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provereni defanzivac za još jači bedem ispred gola Partizana!

PRIPREME SU POČELE: Stiglo je i pojačanje iz zonskog stepena takmičenja!

Foto: FK Partizan Uljma

Osam bodova će tim iz Uljme pokušati da "stigne" i da se na kraju sezone pozicionira na mesto koje će ekipi pružiti priliku da se kroz baraž ekspresno vrati u PFL Pančevo.

Republika

Dosadašnje novajlije u redovima Partizana su Valentin Jovanović, Radoš Vojnov, Sava Balan, Filip Panić i Danilo Živojnov. Uprava kluba nastavila je sa pojačanjima, i ovih dana je stigla potvrda šestog dogovora.

Tridesettrogodišnji Stefan Moskić nakon dve i po godine provedene u dresu Jedinstva odlučio je da promeni sredinu, i u nastavku sezone nosiće braniće boje Partizana. Moskić je sa klubom iz Vlajkovca u proteklom periodu nastupao u okviru Vojvođanske lige Istok, i njegovo isksutvo će dosta značiti novim saigračima.

Moskić je u dosadašnjoj karijeri pored Vlajkovca, igrao i za BAK (Bela Crkva), OFK Vršac i Proleter iz Banatskog Karlovca. Stefan je već bio član tima iz Uljme, proveo je prvi deo sezone 20/21, i ovo će biti njegov drugi mandat u Partizanu.

Najnovije zimsko pojačanje Partizana stiže sa velikim iskustvom da ojača odbranu tima, protekle jeseni odbrana sastava iz Uljme kapitulirala je u 18 navrata, što je dovelo do četvrte pozicije po broju primljenih golova u ligi.

Proteklog vikenda u Uljmi su "upaljeni motori", raspoloženje u ekipi je bilo na visokom nivou, što posebno raduje sve u klubu, jer je to glavni preduslov za uspeh. Čelni ljudi Partizana već su zakazali pet kontrolnih utakmica, prva je 11. februara kada će rival biti Proleter iz Banatskog Karlovca.

Prolećni deo sezone Partizan otvara na gostovanju Poletu iz Izbišta, prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tima iz Uljme rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading