U TOLJEVCU VERUJU U BERIĆETNO PROLEĆE: Kvartet novajlija stigao je u borbi za opstanak!

Autor:

Sport

06.02.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinić je potvrdio da je primarni cilj da se sačuva status u ligi.

U TOLJEVCU VERUJU U BERIĆETNO PROLEĆE: Kvartet novajlija stigao je u borbi za opstanak!

Foto: FK Poljoprivrednik Počekovina

Igrao se u Toljevcu pre dve godine Prva rasinska okružna liga, ali će se predstojećeg proleća ekipa boriti za opstanak u drugom stepenju takmičenja.

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na poslednjoj poziciji na tabeli, sa samo četiri osvojena boda. Sigurna zona trenutno je udaljena pet bodova, i jesenji učinak od jednog trijumfa, i dva remija, nije nešto što raduje navijače u Toljevcu.

Uprava kluba je shvatia ozbiljnost situacije u kojoj se ekipa nalazi, i odlučila je da igrački kadar ojača na određenim pozicijama, kako bi se na proleće pre svega izborio opstanak u ligi. 

Ivan Stošić (28) stigao je iz Šumadinca (Dragovo), i on može podjednako dobro odgovoriti zadacima na obe krilne pozicije. Defanzivnu liniju čelni ljudi kluba ojačali su dogovorenom saradnjom sa Nemanjom Tomićem (31), koji stiže iz Ozrema PMF.

Pored Tomića, zadatak da što manje lopti završi u mreži Mladosti imaće i golman Filip Đukić (26) koji stiže iz redova Sloge iz Ćićevca. Iz istog kluba stigao je i Nikola Stolić, koji podjednako dobro može odgovoriti zadacima na mestu beka, ali i krila.

Stefan Dinić, momak koji obavlja više funkcija u redovima Toljevčana za naš portal povodom aktuelnih dešavanja izjavio je:

- Cilj za drugi deo prvenstva jeste da zabeležimo bolje rezultate, i da pobegnemo iz opasne zone. Rezultati tokom jesenjeg dela nisu bili po očekivanju, pa smo odlučili da ojačamo tim pojačanjima, i mislim da smo pogodili sa svim dolascima. Nadam se da ćemo ispuniti cilj za ovu sezonu, a već za sledeću ćemo podići lestvicu očekivanja.

Ekipa sa pripremama počinje predstojećeg vikenda, i odmah je zakazan i prvi kontrolni susret, sastav Mladosti snage će odmeriti sa Trudbenikom iz Stalaća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading