DVOJAC IZ GAREVINE STIGAO U REDOVE JESENJEG PRVAKA: Cilj je da se klub zadrži na prvom mestu i da se ostvari plasman u viši rang!

Autor:

Sport

08.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični igrači.

DVOJAC IZ GAREVINE STIGAO U REDOVE JESENJEG PRVAKA: Cilj je da se klub zadrži na prvom mestu i da se ostvari plasman u viši rang!

Foto: OFK Kopaonik 1931

Prošlogodišnji osvajač Druge rasinske okružne lige odličnim paritjama ove jeseni stigao je na pola puta do novog plasmana u viši rang takmičenja.

Republika

Sastav OFK Kopaonika 1931 zimsku pauzu u okviru Prve rasinske okružne lige provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od 13 trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Prva tri tima na tabeli nalaze se u razmaku od samo tri boda, i upravo su to klubovi koji će se na proleće boriti za viši rang.

Ekipa Kopaonika je na "pol poziciji" po gotovo svim statističkim kolonama, a kako bi tako i ostalo na kraju sezone, uprava je odlučila da ojača igrački kadar na određenim mestima.

Prvi zimski novajlija u redovima jesenjeg prvaka je Filip Ignjatović (24) koji stiže iz redova Mladosti (Garevina), u dosadašnjoj karijeri igrao je još i za Kopanik, FUD iz BRusa i Župu iz Aleksandrovca, i ovo će biit njegov povratak među "vukove". Filip je kroz karijeru uglavnom bio univerzalac, što ga je dovelo do toga da može podjednako dobro odgovoriti zadacima na više pozicija u timu.

Nakon Ignjatovića u zeleno-beli dres stigao je i brzonogi Nemanja Planiničić (23), koji baš kao i prvi zimski novajlija stiže iz Garevine, gde je branio boje Mladosti. U dosadašnjoj karijeri Planiničić je nastupao i za Kopaonik iz Brusa, reč je o fudbaleru koji igra na poziciji krilnog napadača, i od kojeg se očekuju golovi i asistencije na proleće.

Fudbalski savez Rasinskog okruga je za vreme zimsk pauze organizovao jubilarnu petu "Rasinsku zvezdu", tom prilikom podeljena su mnoga priznanja, a jedno je stiglo i u redovima OFK Kopaonika. Za najboljeg igrača izabran je Predrag Vukojević, koji sa velikim uspehom novi dres "vukova".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading