NAJAVLJENO - OSTVARENO: Mladi i talentovani defanzivac stigao je u tim iz Zleginja!

Autor:

Sport

08.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazov u karijeri.

NAJAVLJENO - OSTVARENO: Mladi i talentovani defanzivac stigao je u tim iz Zleginja!

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Trenutni plasman tima iz Zleginja ne može nikog ostaviti zadovoljnim, posebno imajući u vidu da je prošlu sezonu tim završio na visokoj petoj poziciji Zone Zapad.

Republika

Bodovni saldo na koti 15 obezbeđen je uz pomoć pet ligaških trijumfa, dok je ekipa u čak devet navrata napuštala teren bez bodova, što je dovelo do plasmana na 11. poziciju na tabeli. Zona ispadanja udaljena je samo jedan bod, i na proleće će tim iz Zleginja "juriti" sredinu tabele.

Prelazni rok u redovima Vinogradara otvoren je dolaskom dugogodišnje želje, iskusni napadač Vojkan Lisinac je dogovorio sve uslove saradnje sa čelnim ljudim kluba. Nakon njega stigao je i univerzalac, Nemanja Pavlović

Pre par dana stigla je potvrda trećeg zimskog novajlije, reč je o devetnaestogodišnjem Vladislavu Markoviću. Najnovija akvizicija čelnih ljudi kluba stiže iz Zone Istok, konkretno iz redova jesenjeg prvaka, Timoka iz Zaječara, gde je Marković nastupao proteklih šest meseci.

Republika

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Treće zimsko pojačanje zvanično u Zleginju

Prve fudbalske korake Vladislav je napravio u Trajalu iz Kruševca, gde je prošao i sve mlađe kategorije, ali nije dobio pravu priliku u najstarijoj selekciji. Prve seniorske minute sakupljao je protekle jeseni u Timoku, ali se sada odlučio za promenu sredine i u nastavku sezone braniće boje Vinogradara.

Na terenu Vladislav se najbolje snalazi na poziciji štopera i desnog beka, njegove velike prednosti su to što je jako mlad, i poseduje talenat koji po mnogima i dalje nije ispoljio na pravi način, pa će za to imati novu priliku u Zleginju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading