NOVI IZAZOV U KARIJERI: Nakon četiri i po godine van granica naše zemlje, došlo je vreme za povratak!

Autor:

Sport

08.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan fudbaler.

NOVI IZAZOV U KARIJERI: Nakon četiri i po godine van granica naše zemlje, došlo je vreme za povratak!

Foto: Starsport

Kulski Hajduk ove zime pauzu provodi na 12. poziciji Srpske lige Vojvodine, sa bodovnim saldom na koti 16. Plasman u donji deo tabele "upalio je alarm" u klubu, i uprava je odlučila da u određenoj meri izmeni tim za nastavak sezone.

Republika

Ekipu će sa klupe predvoditi aktuelni selektor Amaterske reprezentacije Fudbalskog saveza Beograda, Saša Stojadinović. Što se tiče promena u igračkom kadru, u dosadašnjem transfer periodu redom su opremu Hajduka zaduživali Veljko Pajović, Branislav Pjošta, Aleksandar Dimitrić, Vasilije Novaković i Marko Marinković.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja, dvadesetpetogodišnji Luka Stevanović stigao je u Kulu. Reč je o centralnom vezisti koji stiže iz Grčke, konkretno iz kluba po imenu Fostiras.

Stevanović je prošao omladinsku školu OFK Beograda, seniorsku karijeru je započeo u Napretku iz Kruševca, za koji je nastupao u okviru Super lige Srbije u sezoni 18/19. Nakon nastupa u našoj zemlji, leta 2019. ide u Grčku gde je u protekle četiri i po godine bio član nekoliko klubova. 

Luka je ove zime dobio ponudu da se vrati u našu zemlju, i da nastupa u okviru Srpske lige Vojvodina, što je on i prihvatio, i predstavljaće veliko pojačanje treneru Stojadinoviću za nastavak prvenstva. U proteklom periodu je van granica naše zemlje stekao određeno iskustvo, i partijama u Hajduku može biti na "novom početku" u svojoj karijeri.

Prolećni deo prvenstva Hajduk otvara trećeg marta na gostovanju Borcu iz Šajkaša, prvi duel ova dva tima završen je remijem, bez golova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading