USLEDILA JE BRZA REAKCIJA KLUBA: Selektor preuzima ekipu koja je često umela da zagorča život beogradskim večitim rivalima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne?

USLEDILA JE BRZA REAKCIJA KLUBA: Selektor preuzima ekipu koja je često umela da zagorča život beogradskim večitim rivalima!

Foto: FSB

Nije proteklo ni 18 časova od kako je rukovodstvo kulskog Hajduka 1912 obelodanilo da je dosadašnji šef stručnog štaba Željko Račić, nakon dve godine napustio kormilo, a već sada je poznato ime njegovog naslednika.

 

Nekadašnji superligaš, Hajduk 1912 iz Kule je tokom jesenjeg dela takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana ostvario skor od četiri pobede, ito toliko remija i sedam poraza, što je sa ukupno 16 osvojenih bodova bilo dovoljno za samo 12. poziciju na tabeli.

I pored činjenice da je pred Kuljanima borba za opstanak, agilno klupsko rukovodstvo se ne odriče ambicija po kojima bi ekipa sa stadiona "Milan Sredanović" mogla i da se umeša u borbu za gornji dom, a u tom cilju govori i angažovanje novog šefa stručnog štaba.

Naime, brigu o seniorskom sastavu nekadašnjeg superligaša preuzeo je Saša Stojadinović.

Reč je o ambicioznom četrdesetpetogodišnjem stručnjaku koji je početkom meseca novembra prethodne godine postavljen za selektora amaterske reprezentacije Beograda, a treba napomenuti da je reč o treneru koji posebno dobro poznaje fudbal na području Vojvodine, s obzirom da je ranije radio u Sakulama, Somboru i Odžacima.

Foto: FK Hajduk 1912 Kula

Može li Hajduk da se vrati na nekadašnje staze uspeha?

 

- Saša Stojadinović:

Datum rođenja: 3. avgust 1978. godine

Mesto rođenja: Zaječar

Trenerska karijera: IMT (Novi Beograd), Borac (Sakule), Radnički (Obrenovac), Radnički (Sombor), Tekstilac (Odžaci)

Selektorska karijera: Amaterska reprezentacija FS Beograda

Priliku za debi na klupi novog kluba Stojadinović će imati u prolećnoj premijeri kada će Hajduk 1912 gostovati u Šajkašu ekipi Borca. Navedeni susret je zakazan za treći dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading