SVE ŠTO JE LEPO, IMA KRAJ: Došlo je vreme da svako krene svojim putem - rastanak nakon dve godine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak sezone klub ulazi sa novim šefom stručnog štaba.

SVE ŠTO JE LEPO, IMA KRAJ: Došlo je vreme da svako krene svojim putem - rastanak nakon dve godine!

Foto: FK Hajduk 1912

Nekadašnji istaknuti član elitnog ranga domaćeg fudbala, ekipa kulskog Hajduka 1912, šestu godinu u kontinuitetu takmiči se u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana, a prethodnu polusezonu sa skorom od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza okončali su na 12. poziciji.

 

Pred Kuljanima je grčevita borba za opstanak, a u važnu polusezonu igrački kadar će morati da krene sa novim šefom stručnog štaba.

Naime, nakon dve godine saradnje, dosadašnji trener kulskog Hajsuka 1912, Željko Račić napustio je kormilo i pred rukovodstvok kluba je sada težak zadatak da pronađe adekvatnu zamenu za iskusnog pedesetsedmogodišnjeg stručnjaka.

Povodom prekida saradnje sa dosadašnjim trenerom, oglasio se i klub:

- Nakon nešto više od dve godine na klupi „belih“ u ovom mandatu, Željko Račić nije više šef stručnog štaba Hajduka - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- U teškim momentima uvek je bio uz klub, svojom energijom i znanjem dao je veliki doprinos boljoj Hajdukovoj igri. Podigao je lestvicu igre i rezultata u odnosu na vreme kada je u septembru 2021. godine, preuzeo vođenje stručnog štaba našeg kluba. Podsetimo da je Željko i kao igrač bio jedan od najzaslužnijih za uspehe Hajduka tokom 90-tih godina prošlog veka. Bio je drugi strelac kluba u okviru elitnog ranga odmah iza Dejana Osmanovića. Postigao je 34 gola na 154 prvenstvene utakmice. U ovom mandatu, predvodio je prvi tim Hajduka na tačno 70 prvenstvenih utakmica.

Foto: FK Hajduk 1912

Željko Račić napustio klupu Kuljana

 

Za kraj u klupskom saopštenju se kaže:

- Željo, uz veliku zahvalnost želimo ti sve najbolje u daljem radu i životu.

Rukovodstvo kluba će morati hitno da reaguje i angažuje novog šefa stručnog štaba, a treba podsetiti da prolečne borbe startuju trećeg dana meseca marta kada će Kuljani gostovati ekipi Borca iz Šajkaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading