NEOČEKIVAN TOK KARIJERE: Talentovani ofanzivac je odlučio da igra "za svoju dušu" ovog proleća!

Autor:

Sport

08.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto u kojem je njegovo prezime dobro poznato.

NEOČEKIVAN TOK KARIJERE: Talentovani ofanzivac je odlučio da igra "za svoju dušu" ovog proleća!

Foto: FK Šarbane

Novi izazov u karijeri

Zimsku pauzu ekipa Šarbana iz istoimenog mesta provodi sa samo dva boda prednosti u odnosu na fenjeraša na tabeli, što znači da će tim "juriti" bodove na proleće, kako ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak u ligi.

Republika

Prelazni rok otvoren je sa tri potpisa u jednom danu, krilna pozicija ojačana je dolaskom Nikole Jovanovića, sam špic napada osvežen je Andrijom Gligorijevićem, dok će Lazar Denić biti zadužen da "poveže" linije tima.

U šarbane iz komšijskog Trjnjaka stigao je Aleksandar Grujičić (24), koji je četvrti zimski novajlija u ekipi. Grujičić je u mlađim kategorijama nastupao za Jedinstvo sa Uba, kasnije je bio član Radničkog iz Obrenovca i BSK-a iz Borče, ali u tim trenucima nije uspeo da pokaže sav svoj potencijal, pa je karijera krenula u nešto drugačijem smeru.

U protekle dve i po godine Aleksandar je promenio čak četiri kluba, nastupao je za Strmovo, TEK Slogu, Prvu Iskru iz Bariča i sastav Trnjaca, odakle stiže u Šarbane. Grujičić će pored Lazara i Andrije predstavljati dodatno osveženje u ofanzivnoj liniji tima, i jako će značiti napadačkim akcijama na proleće. 

Republika

Foto: FK Šarbane

Od proleća na ovom terenu

Grujičić je bio velika želja trenera Šišovića, koji je u kratkom razgovoru povodom aktuelnih dešavanja u klubu poručio:

- Posebne zasluge za Aleksandrov dolazak imaju Sarić i Ranković, i ovom prilikom želim da im se zahvalim na pomoći. Zadovoljan sam dosadašnjim prelaznim rokom, trenutno tražimo još jednog ofanzivca i nadam se da ćemo uskoro i taj posao završiti. Prvo okupljanje zakazano je za 18. februar, i svi jedva čekamo da krenemo sa radom.

Treba napomenuti da je Aleksandar imao veliku želju da dođe u Šarabne, to je klub iz rodnog sela njegove bake, ali i mesto gde je njegov otac Branislav ostavio veliki trag. Dosta toga vezuje najnovije zimsko pojačanje za novi tim i sigurno je da će na proleće pokušati da opravda očekivanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading