ROĐENI ĆIĆEVČANIN SE VRAĆA U MATIČNI KLUB: Jednom nogom je već zagazio sa bivšim saigračima u Srpsku ligu, ali je odlučio da se vrati kući!

Autor:

Sport

08.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za nastavak sezone.

ROĐENI ĆIĆEVČANIN SE VRAĆA U MATIČNI KLUB: Jednom nogom je već zagazio sa bivšim saigračima u Srpsku ligu, ali je odlučio da se vrati kući!

Foto: FK Sloga Ćićevac

Bivši član Zone Zapad, ekipa iz Ćićevca u poslednje dve sezone nalazila se u samom vrhu tabele, ali nije uspela da se domogne plasmana u viši rang takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu sastav Sloge u okviru Prve rasinske okružne lige provodi na 13. poziciji sa 17 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa, dva remija i osam poraza pozicionirao je tim u donji deo tabele, što se nije očekivalo, imajući u vidu prošlogodišnji titulu vicešampiona. 

Uprava kluba je odlučila da ojača igrački kadar na određenim pozicijama, i već je dogovorila saradnju sa fudbalerom iz višeg ranga. Stefan Sibinović (31) protekle jeseni u dresu Morave 1918 iz Ćuprije stigao je do titule jesenjeg prvaka Zone Zapad, ali će u drugom delu sezone nastupati za Slogu.

Rođeni ćićevčanin se vraća u matični klub, u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Jedinstvo i Borac iz Paraćina, Jagodinu, Temnić, Surdulicu, Tutin, Napredak iz Kruševca.. Jedan period proveo je i u inostranstvu, u Austriji, gde je dodatno pojačao svoje iskustvo.

Republika

Foto: FK Sloga Ćićevac

Ekipa iz Ćićevca

Sibinović igra na poziciji krila i špica, pored karijere "na travi", promenio je i veliko broj klubova na parketu, gde trenutno nastupa za "KMF Rasadnik", čiji je član već godinu dana. 

Napada Sloge protekle jeseni u ligi mrežu rivala tresao je u 39 navrata, sada će dolazak iskusnog napadača iz višeg ranga dosta značiti većoj uspešnosti na proleće. 

Drugi deo sezone tim iz Ćićevca otvara protiv imenjaka iz Lozne, i to će biti prvi duel ova dva sastava ove sezone, imajući u vidu da će se kraj prvog dela sezone odigrati početkom proleća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading