RADNO U BUDISAVI: Pripreme su u punom jeku - promovišu se i zimska pojačanja!

Autor:

Sport

08.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se i serija kontrolnih utakmica.

RADNO U BUDISAVI: Pripreme su u punom jeku - promovišu se i zimska pojačanja!

Foto: FK Dinamo Budisava

Silazak u niši rang u Budisavi nije bio "šok terapija", po svemu prikazanom ove sezone. Ekipa je opet u donjem delu tabele, i na proleće će pokušati da se spasi nove promene ranga u negativnom smeru.

Republika

Kraj meseca januara počeli su fudbaleri Dinama pripreme za drugi deo sezone, tom prilikom promovisana su dva zimska pojačanja. Minja Kovačević i Mirko Radović otvorili su prelazni rok u Budisavi, i ovih dana su stigle nove potvrde dogovorenih saradnji.

Seriju dolazaka nastavio je Miloš Vučković koji je napustio matični Proleter iz Njegoševa, i u nastavku sezone nastupaće u opremi tima iz Budisave. Veliki posao upravo je završila angažovanjem Dejana Doroslovačkog, koji će po treći put nositi dres Dinama, igrač koji stiže da poveže igru ekipe.

Zadnju liniju tima pojačao je Damir Limanović, koji je kroz dosadašnju karijeru sticao iskustvo i u dosta jačim rangovima takmičenja. Brzonogi mladi napadač, Milan Kovač biće jedan od opcija šefa Žice u napadu, on je već na pripremnim utakmicama pokazao da ima kvalitet. Treba napomenuti da su Kovač, Limanović i Doroslovački stigli iz Planinca iz Rivica.

 

 

Ekipa je skoro dve nedelje u trenažnom procesu, odigran je i jedan prijateljski susret. Šajkaš iz Kovilja, aktuelni lider višeg ranga slavio je protiv tima iz Budisave rezultatom 5:0, treba napomenuti da su gosti u dosta boljem ritmu, dok su domaćini tek na početku priprema.

Već za tri dana Dinamo će odmeriti snage sa ekipom Miletića iz Mošorina, i to će biti drugi duel u sklopu priprema, plan je da ih do početka prvenstva bude šest.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading