VELIKE PROMENE U EKIPI: Sastav Ranilovića dobija potpuno novi izgled za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

09.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće pojačanje jeste povratak alfa i omege kluba, Aleksandra Stepanovića.

VELIKE PROMENE U EKIPI: Sastav Ranilovića dobija potpuno novi izgled za nastavak prvenstva!

Foto: www.profimedia.rs

Već par sezona ekipa Ranilovića 1970 takmiči se u okviru Opštinske lige Aranđelovac, i po svemu prikazanom u aktuelnom prvenstvu, i sledeće godine tim neće menjati ligu.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi sa samo pet osvojenih bodova na šest ligaških utakmica, uz gol razliku 11:16. Pre samo pet godina sastav Ranilovića bio je redovan ušesnik Međuopštinske lige, ali je sada situacija takva da se tim takmiči u nižem rangu.

Uprava kluba je zbog nešto slabijeg rezultata odlučila da u određenoj meri izmeni igrački kadar za nastavak takmičenja, i da se već sada krene sa formiranjem tima za sledeću sezonu. Aleksandar Stepanović i Dragoljub Popović stigli su iz Tuleža, i oni će predstavljati osveženje na sredini terena. Petar Popović je napustio Šamot i obukao je dres Ranilovića, zajedno sa Draganom Lukićem (Kopljari) predstavljaće pojačanja u napadu.

Za poziciju "jedinice" na proleće konkurisaće Nemanja Stojković koji je stigao iz ekipe Selo Mladenovac, i Zoran Nikolić, koji je jedan od najiskusnijih golmana u ligi, i koji će sa Stepanovićem i Popovićem deliti svlačionicu i u novom klubu.

Republika

Foto: FK Ranilović 1970

Teren Ranilovića

Za sada su ekipu napustila tri igrača, Marko Savić, Stanimir Kostić i Slobodan Mijailović dobili su "čiste papire" od uprave. Do kraja prelaznog roka čelni ljudi Ranilovića pokušaće da dovedu još dva pojačanja, kako bi tim bio kompletiran za nastavak prvenstva. 

Na mestu trenera promovisan je dosadašnji golman, Branislav Radulović, i cilj koji je njemu postavljen jeste što bolji plasman do kraja takmičarske godine. Prozivka i prvi trening održaće se u nedelju, 11. februara, i već se zna i kalendar prijateljskih utakmica.

Prvi kontrolni duel zakazan je za 3. mart kada će rival biti Mladost iz Guberevca, sedam dana kasnije snage će se odmeriti sa sastavom Popovića. Do početka prvenstva sigurno je da će biti još utakmica na kojima će rezultat biti u drugom planu, dok će fokus biti na fizičkoj spremi igrača i taktičkom uigravanju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading