GLAVNI CILJ JE ISPUNJEN: Zadržan je kompletan jesenji igrački kadar - stigla su i dva pojačanja!

Autor:

Sport

09.02.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Stokić i predsednik Veljković sa svojim saradnicima rade punom parom.

GLAVNI CILJ JE ISPUNJEN: Zadržan je kompletan jesenji igrački kadar - stigla su i dva pojačanja!

Foto: FK Proleter Četereže

Ekipa Proletera

Duže od dve decenije klub iz Četereža takmiči se u okviru Opštinske lige Žabari, međutim rezultatima tokom prvog dela aktuelne sezone, ekipa je istakla kandidaturu za promenu ranga.

Republika

Zimsku pauzu sastav Proletera provodi na drugoj poziciji, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom. Uprava kluba je odlučila da ojača igrački kadar na određenim pozicijama, kako bi se na proleće napao šampionski pehar.

Što se tiče promena u igračkom kadru, jako bitna informacija za nastavak šampionskih ambiacija je da niko nije otišao, Nikola Marinković (29) i Nikola Petrović (25) bili su interesantni mnogim klubovima, ali su ipak odlučili da ostanu u Proleteru, i da zajedno sa saigračima pokušaju da izbore plasman u viši rang.

Trener Goran Stokić zakazao je prozivku i početak priprema za prvu nedelju marta, po dosadašnjim aktivnostima, na raspolaganju za drugi deo sezone biće 24 igrača. Što se tiče novajlija, Miloš Milošević (bek) i Marko Marković (zadnji vezni), stigli su iz Donje Livadice, iz tima Mladosti. 

Republika

Foto: FK Proleter Četereže

Stadion Proletera

Tokom pripremnog perioda trener Stokić će igrače pored treninga imati prilike da vidi i na prijateljskim utakmicama, za sada su zakazane tri, rivali će biti Borac iz Velikog Orašja, Bresija i Sloga iz Viteževa. Osnovni plan za drugi deo prvenstva jeste da tim ostane konkurentan za najviši plasman, i da se na kraju sezone osvoji mesto koje daje šansu da se tim plasira u viši rang takmičenja.

Predsednik kluba Đorđe Veljković, sa svojim saradnicima zadovoljam je atmosferom u klubu, pokušaće naravno iz uprave kluba da pomognu sve što je u njihovoj moći da se igrači i trener što bolje pripreme za nastavak sezone, i da se ostvare zacrtani ciljevi.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading