TRAGEDIJA U DOMU NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Mirza Selimović uputio POSLEDNJE REČI njoj!

Autor:

Zabava

12.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Selimović doživeo je veliku tragediju!

TRAGEDIJA U DOMU NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Mirza Selimović uputio POSLEDNJE REČI njoj!

Foto: Promo

Danas je Mirza Selimović, popularni pevač, oprostio se od svoje majke, Nedrete Selimović, putem emotivne poruke na svom Instagram profilu. Podelio je crno-belu fotografiju svoje majke uz reči koje odaju poštovanje i ljubav prema njoj. Pored toga, pevač je objavio i jednu fotografiju iz detinjstva sa celom porodicom, dodatno naglašavajući važnost i bliskost porodičnih veza.

Nedreta Selimović je bolovala već neko vreme, a Mirza je pre mesec dana bio prinuđen da javno zatraži pomoć. Naime, putem svog Instagram profila, pevač je apelovao na ljude da doniraju trombocite njegovoj majci, navodeći specifične medicinske zahteve. Ova javna objava pokazuje koliko je Mirza bio posvećen brizi o svojoj majci i koliko mu je njen oporavak bio važan.

 


Nedreta Selimović nije bila samo majka poznatog pevača, već i važna figura koja je bila podrška Mirzi tokom čitavog života. Njena uloga u njegovom odrastanju i karijeri ne može biti preterano naglašena, a njena smrt je očigledno duboko dirnula Mirzu, kao i mnoge njegove obožavaoce.

Ova tužna vest o smrti pevačeve majke pokrenula je talas podrške i saučešća među fanovima i javnim ličnostima. Mnogi su delili svoje reči podrške sa Mirzom u ovom teškom trenutku, pokazujući koliko je Nedretina smrt uticala na ljude širom regiona.

Mirza Selimović je izgubio jednu od najvažnijih osoba u svom životu, ali će sećanje na njegovu majku, kao i podrška koju dobija od svoje okoline, ostati kao važan deo njegovog puta ka ozdravljenju. Ovaj težak gubitak će sigurno ostaviti dubok trag u njegovom srcu, ali će takođe podstaknuti i snažnu podršku koju dobija od svojih fanova i prijatelja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading