"BOMBE U SURČINU": Vuković i Pantazis zadužili su opremu Jedinstva!

Autor:

Sport

09.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva jako dobra igrača.

"BOMBE U SURČINU": Vuković i Pantazis zadužili su opremu Jedinstva!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Odlično je sastav Jedinstva započeo aktuelnu sezonu Srpske lige Beograd, ali je pred kraj jesenjeg dela nešto slabijim rezultatima pokvario krajnji plasman.

Republika

Tim iz Surčina zimsku pauzu provodi sa 17 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na osmo mesto na tabeli. Učinak od četiri trijumfa, pet remija i šest poraza "smestio" je Jedinstvo na pet bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja.

Uprava kluba je u dosadašnjem transfer periodu promovisala dva pojačanja, prelazni rok u Surčinu otvoren je dolaskom Nemanje Vukovića (27). Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji prednjeg veznog, u mlađim kategorijama branio je boje Zemuna, gde je započeo i seniorsku karijeru. Nakon toga nastupao je za Dunav (Stari Banovci), Jedinstvo (Stara Pazova), Radnički (Sremska Mitrovica).. Nemanja je poslednji angažman imao u BASK-u, odakle stiže u Jedinstvo, treba napomenuti da je reč o standardnom članu Amaterske reprezentacije Beograda, sa kojom je stigao do srebra na evropskom prvenstvu prošle godine. 

Nakon Vukovića promovisan je i mladi i talentovani Kosta Pantazis (23), koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Sa prva dva zimska pojačanja vezni red će na obe strane dobiti određenu svežinu, i to bi trebalo da se vidi već u uvodnim mečevima pripremnog perioda. Kosta je u Srbiji nastupao za Teleoptik, Radnički iz Obrenovca i Zemun, dok je jedan deo karijeri nastupao i u Italiji za sastav Posade.

Prozivku i prvi trening fudbaleri Jedinstva odradili su 15. januara, igrači su već na "radnoj temperaturi", period "čistih treninga" je gotov, i kroz prijateljske utakmice već se polako ulazi u pravi ritam. Sutra je na programu duel sa Podunavcem iz Belegiša, i to će biti peti kontrolni meč u sklopu priprema za nastavak sezone.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading