PARAF NA UGOVOR JE STAVLJEN: "Detonacija" koja odjekuje do višeg ranga takmičenja!

Autor:

Sport

09.02.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva jako ozbiljna fudbalera.

PARAF NA UGOVOR JE STAVLJEN: "Detonacija" koja odjekuje do višeg ranga takmičenja!

Foto: Facebook.com

U odličnoj poziciji nalazi se tim iz Velikog Šiljegovca da se nakon tri godine vrati u Zonu Zapad, i uprava ne želi da ništa prepusti slučaju za prolećne bitke.

Republika

Zaostatak za liderom od samo tri boda "promovisao" je sastav Jastrepca kao jednog od tri glavna kandidata za plasman u viši rang takmičenja. Čelni ljudi kluba se već odradili odličan posao u aktuelnom zimskom prelaznom roku, ali se tu nisu zaustavili.

Mladi napadač Đorđe Pavlović otvorio je prelazni rok u Velikom Šiljegovcu, nakon njega stigao je i Petar Petrović, takođe fudbaler sa izrazito ofanzivnim karakteristika, dok su ovih dana promovisane dve "bombe".

"Detonaciju" u Velikom Šiljegovcu započeo je dolazak Marka Milosavljevića (33), iskusnog fudbalera koji se vraća u dobro poznatu sredinu. Marko je sa velikim uspehom nastupao za Jedinstvo iz Kruševca i Gornji Stepoš, ali je sada došlo vreme za povratak u matični klub, gde je sve i počelo što se tiče njegove karijere.

Serija "bombi" nastavljena je promocijom Konstantina Jevremovića, dvadesettrogodišnjeg fudbalera koji je proteklih šest meseci nastupao za Moravu iz Žitkovca. Jevremović je u dosadašnjoj karijeri branio i boje Jedinstva iz Kruševca i Napretka iz Aleksinca, njegov povratak u Veliki Šiljegovac će dosta značiti u borbi za plasman u viši rang, imajući u vidu da on upravo dolazi iz zonskog stepenja takmičenja.

Sva tri prvoplasirana tima na tabeli su u dosadašnjem transfer periodu odradila odličan posao, što nam garantuje jako zanimljiv i uzbudljiv nastavak sezone. Kako se to obično kaže, prvenstvo će se "rešiti" na manjim utakmicama, jer direktni dueli između konkurenata za najviši plasman obično prolaze opreznom igrom, bez previše rizika.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading