PETROVIĆ JE SPREMAN ZA POVRATAK NA VELIKU SCENU: U nastavku sezone boriće se za plasman u Zonu Zapad!

Autor:

Sport

03.02.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

PETROVIĆ JE SPREMAN ZA POVRATAK NA VELIKU SCENU: U nastavku sezone boriće se za plasman u Zonu Zapad!

Foto: FK Jastrebac Veliki Šiljegovac

Drugi novajlija

Prve tri godine u Velikom Šiljegovcu igrao se zonski rang, ali je tada ekipa zbog nešto slabijeg plasmana morala da se pomiri sa selidbom u Prvu rasinsku okružnu ligu.

Republika

Jesenji deo prvenstva sastav Jastrepca završio je na deobi druge pozicije, uz dva boda zaostatka za liderom na tabeli. Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra, kako bi se na proleće "napao" direktan plasman u Zonu Zapad

Prelazni rok otvoren je dovođenjem mladog napadača Đorđa Pavlovića, koji je gotovo celu svoju dosadašnju karijeru proveo u redovima Majdeva-Kupci, sada je došlo vreme za promociju drugog novajlije.

Petar Petrović (23) proteklu polusezonu proveo je u opremi Rasine (Vitanovac), gde se takmičio u okviru Gradske lige Kruševca. Partijama protekle jeseni Petrović je privukao pažnju klubova iz viših rangova, i ove zime dogovorio je sve uslove saradnje sa timom iz Velikog Šiljegovca.

Republika

Foto: FK Jastrebac Veliki Šiljegovac

Prva pripremna utakmica

Petrović je u dosadašnjoj karijeri pored Rasine bio i član Majdeva-Kupci, i u tom periodu je nastupima u Zoni Zapad stekao određeno iskustvo. Reč je o fudbaleru sa izrazito ofanzivnim karakteristima, koji se jako dobro snalazi na polovini rivala, kao i u protivničkom šesnaestercu.

Već ovog vikenda na programu je prvi kontrolni meč, uprava je zakazala proveru sa ekipom Jezera 2017 (Zlatari), koja je jedan od kandidata za ulazak u Prvu ligu, iz nižeg ranga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading