"ŽENSKI TRANSFER U MUŠKOM FUDBALU": Njenim dolaskom sve će se promeniti - rezultati ekipe idu u "drugi plan"!

Autor:

Sport

10.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njoj će te tek čuti u budućnosti, sigurni smo u to!

"ŽENSKI TRANSFER U MUŠKOM FUDBALU": Njenim dolaskom sve će se promeniti - rezultati ekipe idu u "drugi plan"!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Igra se u Kaleniću već duži niz godina Zlatiborska okružna liga, a da bi tako bilo i sledeće sezone, neophodno je da na proleće tim zabeleži bolje rezultate, i da se "digne" iz donjeg dela tabele.

Republika

Zimsku pauzu sastav Jedinstva provodi na 12. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. U velikoj meri učinak i sam bodovni saldo popravljeni su pred sam odlazak na odmor, kada su vezana dva trijumfa, i tom prilikom je napravljen i napredak sa pretposlednjeg mesta na tabeli.

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra za prolećni deo prvenstva, ali je krajem meseca januara stigla i ponuda za posao u redovima Jedinstva. Odlučili su u Kaleniću da raspišu konkurs za portparolku kluba, i da se nakon analize prijavljenih, izabere osoba koja će biti zadužena za taj posao tokom prolećnog dela prvenstva.

Nakon velikog broja prijava, te analiziranja istih, komisija koja je bila zadužena za odabir se složila da se to mesto poveri Aleksandri Matović, devojci sa zvanjem diplomiranog marketing menadžera u sportu.

Kontaktirali smo Aleksandru, koja je ekskluzivno za naš portal povodom angažovanja u Kaleniću izjavila:

Pošto potičem iz sportske porodice, od malena imam usađenu ljubav prema fudbalu. U meni se javila želja da se oprobam u tim vodama, da spojim lepo i korisno i da radim ono što volim i za šta sam se školovala. Prepoznala sam u FK Jedinstvo to što ih odvaja od drugih klubova, ta harizma i posvećenost. Čim sam videla da su u potrazi za odgovornom osobom sa kojom žele da unaprede klub odmah sam se prijavila. Nadam se da ću pomoći klubu da svojim iskustvom i znanjem ostvari ambicije, a da će meni ovo biti “odskočna daska”.

Prema informacijama do kojih smo mi došli, Aleksandrim brat obavlja funkciju prvog trenera u prvoligašu iz Libije, dok je njen ujak sportski direktor ekipe iz samog vrha Slovenačkog fudbala. Njena odluka nakon ovih saznanja uopšte ne čudi, odlučila je da krene njihovim stopama, i da pored mnogo poslovnih i privatnih obaveza, okuša svoju sreću i na sportskom planu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading