TEŽAK, ALI NE I NEMOGUĆ ZADATAK: Uprava kluba je dobro ojačala igrački kadar za proleće!

Autor:

Sport

10.02.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet novih fudbalera zadužili su opremu kluba!

TEŽAK, ALI NE I NEMOGUĆ ZADATAK: Uprava kluba je dobro ojačala igrački kadar za proleće!

Foto: FK BSK Brežane

Prošlosezonski osvajač sedme pozicije Braničevske okružne lige u aktuelnom prvenstvu igra u promenjivoj formi, što je dovelo do plasmana u donji deo tabele.

Republika

Sastav iz Brežana zimsku pauzu provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli, sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na fenjeraša. Baraž zona je udaljena samo jedan bod, dok mesto koje garantuje siguran opstanak u ligi "stoji" na pet koraka.

Uprava kluba ojačala je igrački kadar na određenim pozicijama, i ovih dana redom predstavlja zimska pojačanja. Prelazni rok otvoren je dolaskom Dušana Pavlovića, koji je odlučio da pomogne svom klubu u borbi za opstanak. Pavlović je fudbaler sredine terena, i dolazi iz ekipe Moravac (Dragovac). Nakon Dušana promovisan je i Negovan Stojković, momak sa velikim znanjem i iskustvom, stigao je iz Rudara (Krepoljin).

Republika

Foto: FK BSK Brežane

Prva prijateljska utakmica

Serija dolazaka nastavljena je promocijom Davora Vojinovića, koji spada u grupu povratnika. Njegovo prisustvo i iskustvo će pomoći da se zabeleže bolji rezultati na proleće, on je pre dolaska u Brežane nastupao za Margum iz Dubravice. Uprava je potvrdila i da se Marko vujić nakon kraće pauze vraća aktivnom igranju fudbala, brzi i odlični tehničar spreman je da pomogne u borbi za opstanak.

Za sada poslednji promovisani novajlija je Veljko Đorđević, koji stiže iz višeg ranga gde je branio boje Obilića iz Živice. Veljko je mlad fudbaler, iz Brežana, i odlučio je da pomogne sada kada je najpotrebnije, kako klub ne bi ispao iz lige. 

Do zvaničnog zatvaranja transfer pijace mogu se očekivati nove informacije povodom dolazaka i odlazaka iz Brežana, pripremni period je u toku i igrači se uveliko spremaju za nastavak prvenstva.

Proteklog vikenda odirana je i prva kontrolna utakmica, savaldan je sastav MIP Majdana na gostovanju rezultatom 7:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading