PREDIĆ VERUJE U TIM: "Odradili smo odličan prelazni rok, vreme je da "dignemo radnu temperaturu"!

Autor:

Sport

13.02.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počele su pripreme u Porodinu.

PREDIĆ VERUJE U TIM: "Odradili smo odličan prelazni rok, vreme je da "dignemo radnu temperaturu"!

Foto: FK Mladost Porodin

Jesenji deo prvenstva Opštinske lige Žabari prošao je "u znaku" ekipe Mladosti iz Porodina, koja u drugi deo sezone ulazi sa liderske pozicije na tabeli.

Republika

U Porodinu se poslednji put viši rang igrao u sezoni 15/16 kada se sastav Mladosti takmičio u okviru Međuopštinske lige Mlava. Cilj za aktuelno prvenstvo je da se tim izbori za šansu da se vrati u dobro poznato društvo, i za sada je na dobrom putu da se to ostvari.

Posle par meseci odmora, sastav iz Porodina krenuo je sa pripremama za nastavak sezone, jako bitna informacija koja je stigla iz redova Mladosti jeste da je jesenji igrački kadar na broju, i da je isti ojačan zimskim novajlijama. Kako se može čuti iz kluba, ojačane su gotovo sve linije, i tim dosta jači ulazi u drugi deo prvenstva.

Mladi šef stručnog štaba, Dejan Predić je od 18 fudbalera na koje računa za drugi deo sezone, na prvom treningu imao na raspolaganju 14, uz opravdane izostanke ostalih igrača. Treba napomenuti da je tim Mladosti prvi u okolini koji je "upalio motore", što svakako govori o ozbiljnosti kluba, kao i ambicijama za nastavak prvenstva.

Predić je za naš portal povodom početka priprema izjavio:

- Zadovoljam sam stanjem u kojem se igrači nalaze, većina su održavali snagu na terenima malog fudbala, dok njih 7, 8 već tri nedelja rade individualno. Odradili smo odličan prelazni rok, dosta jači ulazimo u nastavak prvenstva, i nadam se da će se to videti i na terenu, ali i na polju rezultata. Kroz pripreme ćemo odigrati i sedam prijateljskih utakmica, prva je već ovog vikenda. Hteo bih da poželim svim momcima da ih zaobiđu povrede, da ostvarimo zajednički cilj na kraju sezone, a to je plasman u viši rang.

U nedelju, 18. februara zakazana je prva provera, šef stručnog štaba Mladosti će imati prilike da vidi igrače na delu protiv sastava Stiga iz Crljenca, koji je jedan od mogućih protivnika u baražu za plasman u viši rang takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading