ODLIČNO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Epizoda u Nemačkoj je sigurno dosta doprinela njegovom napretku!

Autor:

Sport

13.02.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već za vikend će obući dres na kontrolnoj utakmici.

ODLIČNO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Epizoda u Nemačkoj je sigurno dosta doprinela njegovom napretku!

Foto: FK Šarbane

Nešto slabija polusezona je iza fudbalskog kluba Šarbane, samo dva boda više u odnosu na fenjeraša na tabeli osvojila je ekipa protekle jeseni, što je nateralo upravu da izvrši određene izmene u igračkom kadru ove zime.

Republika

U dosadašnjem transfer periodu dres Šarbana zadužili su Nikola Jovanović, Andrija Gligorijević, Lazar DenićAleksandar Grujičić. Pre par sati zvanično je potvrđena saradnja sa petim zimskim novajlijom.

Nakon četiri godine provedenih u ekipi Joševa, Radivoje Jovanović odlučio se za promenu sredine, i ovaj tridesetogodišnji fudbaler će u nastavku prvenstva braniti boje Šarbana. U dosadašnjoj karijeri JOvanović je nastupao za TEK Slogu, Borac iz Lazarevca i Arnajeva, dok je jedan period nastupao i van granica naše zemlje.

Radivoje je imao kraću epizodu u Nemačkoj, gde je igrao za Srbiju Ulm. Neumorni predsednik Nemanja Milovanović je imao veliku želju da Jovanovića dovede u klub, i na kraju se sve poklopilo, saradnja je ozvaničena. Najnovije zimsko pojačanje se najbolje snalazi na mestu levog krila, ali nisu mu strani zadaci ni na ostalim ofanzivnim pozicijama.

Republika

Foto: FK Šarbane

Očekuje se berićetno proleće

Upravo je u duelu Joševa i Šarbana bio jedini strelac sa svojim sada već bivši tim, koji je tom prilikom poražen rezultatom 4.1. Pored fudbalskih kvaliteta Jovanovića krase i ljudski, i to je možda bio i presudan detalj za dovođenje, uvek nasmejan, odličan otac, suprug.. 

Kako se nezvanično može čuti iz kluba, do kraja prelaznog roka uprava priprema i jedno kapitalno pojačanje, koje će biti "šlag na torti", u aktuelnom transfer roku. 

Drugi deo sezone sastav Šarbana otvara protiv Poleta iz Donjeg Lajkovca, biće to jako bitan duel za oba tima, imajući u vidu da se nalaze u donjem delu tabele, i da je rastojanje između njih samo tri boda.

BONUS VIDEO: 

 

  
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading