PROŠLA SAM KROZ PAKAO JER SU ME MALTRETIRALE! Jami doživela nasilje samo zato što je BILA BOLJA! Evo šta i danas pamti!

Autor:

Zabava

13.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić...

PROŠLA SAM KROZ PAKAO JER SU ME MALTRETIRALE! Jami doživela nasilje samo zato što je BILA BOLJA! Evo šta i danas pamti!

Foto: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

Pevačica Jasna Milenković Jami kaže da je u školi redovno doživljavala psihičko i fizičko nasilje jer je bila bolja od svojih vršnjakinja. Ona se prisetila kako su zbog izliva ljubomore drugarice na sve načine pokušavale da joj napakoste.

Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala – ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju”.

Foto: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom

 

Zbog svega kroz šta je prošla, pevačica tvrdi da je do danas izgradila veliko samopouzdanje, pa je tako vaspitala i naslednicu Leu. 

- Danas sam zadovoljna sobom i baš be briga ako se nekome ne dopada kako izgledam. Sebi sam lepa i to je najvažnije. Imam veliko samopozdanje, a to šta mi neko piše preko društvenih mreža, to me ne zanima. Neki misle da sam preterala sa plastičnim operacijama, ali ja sam samo negovana žena. Kad bi svako gledao svoja posla i u svoje dvorište, mislim da bismo zajedno mnogo srećnije živeli  - rekla je pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading